I väntan…

I väntan på att något ska hända måste jag ju givetvis sysselsätta mig. Ja egentligen så är det väl inte så att man är sysslolös med hus, trädgård och en 19 månaders liten Noell…

Shopping är en alldeles utmärkt ”fördriva tiden sysselsättning” tycker jag!
Så i lördags tog jag och min goda vän Erika en liten tur i vår lilla stad. I antikaffären fyndade jag en pall (man kan aldrig ha för många pallar *fniss*) och ett vackert stort (60×60) örngott i linne som var i väldigt fint skick.
Jag prutade ned till 80 pix och det kan man sannerligen kalla för ett fynd tycker jag*nöjd*!
En liten vit matta med fint blommönster slank också med från Hemtex.


Kram/Julia
 1. Åh så fint!

  Det måste vara jobbigt att vänta så här mot slutet av graviditeten. Minns att syrran var rätt trött på det och bara ville träffa det lilla livet nån gång.

  Ha en bra måndag! Kram!

 2. … visste inte att du var en fräck prutare…. 😉
  Mattan har jag också spanat in….
  kram fr Jenny

 3. Så fina sker du har fått med dig under shopping rundan!
  Jag är helt kass på att pruta, det går bara inte.. Får inte ur mig orden. Känns bara pinsamt..
  Så i helgen när vi var på loppis fick jag skicka fram karln istället! hahaha
  kram

 4. Så fint! Det är helt självklart att alla de tre är MÅSTEN nu inför vad ni har framför er. Bäbisen måste sova gott på det vackra örngottet, ni måste kunna smyga ljudlöst på mattan och er Noell måste kunna stiga upp på pallen för att kunna göra frukost och bjuda mamma på sängen…eller hur?

  Håll ut i sommarvärmen!

 5. Underbart! Jag har ju en massa örngott från mormor och farmor som är broderade och dessutom med spets. Tro om jag skulle ta fram dem och se om det är nåt som går att nyttja…

  Tack för inspiration!

 6. Inget är som väntans tider….
  Shopping får en på andra tankar!
  Jag behövde aldrig ”shoppa” för att fördriva sista dagarna då vår lilla prinsessa föddes för nästan 5 år sedan, hon anlände 10 dagar före utsatt datum! Men gemensamt har vi båda att vår lille Noel var 19 månader då, precis som din lille kille är nu! Önskar dig stort Lycka till!

 7. Klart det er både tungt og ikke minst utålmodig å vente slik når man bare vil se den lille etter så mange måneder!
  Så fine saker du har funnet, nydelig putetrekk!

 8. gud va söt matta! vilken stl är den? vad kostade den? jag hittade ingen matta på mitt hemtex, men väl tre röda dynor på rea och en rosenbricka (+ annat som inte var lantligt/romantiskt)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..