Äppelblom och gamla glasflaskor


Hej på er!


Hoppas ni haft en skön helg!I trädgården blommar äppelträden, det är så enormt vackert…ljuvliga rosa knoppar som brustit alldeles nu. Det är detta jag längtat efter vintern lång!


Hittade två gamla glasflaskor på loppis i lördags, billiga och så söta med lite bubbligt glas. Fina som vaser eller dekoration 🙂


Kram/Julia
 1. Jag är alldeles såld på gamla glasflaskor likt dina!
  Fyndade fina häromdagen så idag var jag bara tvungen att göra rabarbersaft…

  Kram Mariette

 2. Ja denne tiden er virkelig underbar!! Tenk om man kunne stoppe tiden en liten stund og nyte litt ekstra 🙂 Jeg synes Mai har gått alldeles for fort, er sjokkert over at det straks er Juni!

  I dag stod jeg under vårt syringtre, humlene surret og det duftet så godt. Magisk!

  Håper alt er godt med deg!
  Lengter etter mine fine støvler 🙂

  Ha det så godt Julia!
  Klem/Aina

 3. Hej Julia!
  Vad roligt, jag hittade en PRECIS likadan vackert blå glasflaska på loppis i lördags! 🙂 Men jag var i Hunnebostrand, det var inte du va? Jag betalade 5 kronor 🙂 Jag tänkte ha min till bordsvatten.

  Finns det något vackrare än blommande fruktträd?!

  Hoppas du får en skön vecka!

  Kram Anna

 4. Äppelblom så underbart och till hösten kan man skörda äpplen och göra paj.
  Glasflaskor samlar jag också på tycker de är så charmiga.
  Önskar dig en bra början på veckan!
  KRAM

 5. Hej Julia!
  Vilka söta glasflaskor du hittade på loppisen!

  Våra äppelträd har redan börjat blomma ut men det var vackert så länge det varade:)

  Ha en jättebra vecka,
  Kram Jenny

 6. Våra äppelträd håller på att slå ut nu, såå underbart! Hittade till din blogg igen efter alla fina inköp andra gjort i din web-butik. De härliga deg-skålarna skulle jag så gärna vilja ha, hoppas du får in fler! Kram, Tina

 7. Hej
  Jag vill tacka för en underbar blogg! Jag undrar vad ni har för vit nyans på väggarna. Ni har liksom vi vita möbler, har du något tips på hur man hittar de rätta vita nyanserna till väggarna så att det stämmer överens?
  mvh Emma

 8. Jag har haft en underbar helg, för jag har varit på Cypern (kommer snart bilder i min blogg) men oj vad grönt och fint det har blivit i Sverige under tiden! 🙂 Och sommar har det visst blivit också! 🙂 Kram

 9. Fick leverans i dag av varor jag beställt – åh så FINT allt var.
  Jag är jättenöjd, snabb leverans, bra packat och fin hälsning.
  Sånt gör att man jättegärna återkommer !!

  Kram från Ulrika i Sandviken
  …också flitig läsare som hittar mycket inspiration här 🙂

 10. Hej! Såg att du använder dig av blogspot, jag är ny användare här… Och jag förstår inte riktigt, kan man inte göra olika kategorier här? Som man kan sortera inläggen i? Eller är det etiketter som gäller? Mvh Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..