Läskiga hönsfötter!


Hej!

Jag är så tacksam över alla era kommentarer, många bra tips och erfarenheter. Jag ska nog fixa det här med hönsen. Glömde en liten detalj angående hönsen, jag tycker att deras fötter är superläskiga, liknar nästan insekter som jag har fobi mot. Men jag ska nog fixa det här…både att ta hand om hönsen och hantera de där läskiga fötterna.¨
Fick lite extra energi av tipset om att man kan ju faktiskt inreda hönsens hus *hihi*.

Jag har fått påfyllning i min butik med lite av varje, ljuskopparna och kakelplattorna berör verkligen mig.


Önskar er alla en underbar helg med sommarvärme, på söndag är det morsdag och då tänker jag njuta! Av morgonsömn och två underbara fantastiska barn 🙂


Kram/Julia
 1. Vilka fina kakelplattor…

  Och…jag vet att du fixar hönsen med bravur. 🙂

  Jag undras just om jag ska bli ihågkommen på Mors dag…hmmm…

  Ha en underbar fredagskväll!

  Kram Bea

 2. LJuvligt fina ljuskoppar!
  Jag är säker på att hönsen kommer att vinna ditt hjärta till slut!
  Ha en riktigt fin helg och en skön och avkopplande mors dag!
  Kram Eva

 3. Du tar så vackra bilder Julia! Hur göör du?;-) Den där kakelplattan är ju så fin så man blir helt knäsvag *fniss*. Kan man bli det av saker förresten…jaaa det kan man!!:-) Må gott, Stor Kram Sofia

 4. Hej!
  Jag har väntat på att kakelplattorna ska komma in igen… Kanske kan jag köpa de när jag ska hämta min beställning?
  Jag hoppas du får en riktigt, underbar Mors dag.
  Det är du värd.
  Kram
  P.s Du har rätt angående hönsen, deras ben är läskiga, och man tror de ska gå av om man kommer åt dem…

 5. Hej Julia!
  Supervackra saker du har i din butik, blir ju hagalen varenda gång jag kikar in:)

  Kul att det blir höns hos er!
  Hönsfötter ja..de har jag haft tillfälle att studera på väldigt nära håll, hihi! Våra höns fick parasiter på benen och flera kvällar i rad fick vi stå (sambon Peter fick hålla själva hönan och jag fick göra the dirty work)o borsta benen på dem o sen smörja in med vaselin!! (tips vi fick i vår hönsbok)Men det gick faktiskt bra, de var jätteduktiga o låg alldeles stilla! Det var värre med mig som fick skrattanfall titt som tätt!

  Har oxå ”inrett” vårt hönshus (som går lite i den ”shabby” stilen), i deras vardagsrum har jag hängt upp en gammal kungatavla:)

  Ha en jättebra helg,
  Kram Jenny

 6. Hihi jaa fötterna är verkligen lite läskiga. Du kanske kan införskaffa små snygga gummistövlar till dem :-D? Med ett snyggt hönshus till blir de säkert väldigt glada och värper massor med ägg. Fiina saker i butiken! Kram, Anette

 7. Hihi… det är fler som tycker att fågelfötter är äckliga, så du är inte ensam 🙂 Tror inte att man behöver sköta fötterna på dem…? Kram, Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..