Blekrosa

Ovan blekrosa ( en favoritfärg) ranunklar och liten kanna Monica Johansson ( i nätbutiken inom kort) .

Hej på er!

Att driva ett företag/butik kräver så enormt mycket hårt arbete periodvis. Jag fick ett erbjudande om att blogga på annan plats och jag såg en positiv möjlighet för butiken och mig själv.
Samtidigt så vill jag själv styra helt över hur min blogg ska se ut. Bloggen är idag, precis som när jag startade den, min ”öppna dagbok” över renovering, inredning, trädgård och barn. Självklart får mitt arbete en liten plats här också, det faller sig ganska naturligt…
Men, jag stannar kvar här, och jag är glad att så många uppskattar det jag visar, det gör mig alldeles varm i hjärtat ska ni veta! Vad framtiden har att ge, det vet jag inte. Men hjärtat säger att jag trivs bäst här 🙂

Nu ska jag passa på att måla en sväng innan barnen ska hämtas, hur resultatet blir och vad det är får ni se sedan 🙂 Det är tyvärr inget roligt loppisfynd, snarare en snabb budgetlösning som vi köpte samma höst vi flyttade till huset som nu ska få sig en makeover.

Vi ses HÄR igen snart 😉
Kram/Julia
 1. Hej Julia!
  Åh vad kul att du stannar kvar här!! Din blogg är såå inspirerande:)

  Vilka superfina foton du tar..suck!

  Ha en trevlig eftermiddag!

  Kraam Jenny

 2. Hej Julia! Jag är glad att du stannar här! Jag har själv inte fått något erbjudande om att blogga någon annanstans, men jag skulle resonerat som du. På sin egen blogg är man sig själv och där får man bestämma helt fritt vad och hur man skriver, och hur ofta. Tyvärr ser man många bloggar som byter till någon annnan plats att blogga på och där bloggen efter det bara går utför… Jag tycker det är mycket roligare att läsa ”egna” bloggar än sådana som är knutna till en viss sajt eller tidning eller så.

  Kram till dig. Vilka vackra bilder du bjöd på, underbara!!!!

 3. Hej Julia,
  Jag älskar din blogg precis som den är – skir, vacker och personlig – så jag instämmer med Kristin här ovan.
  Allt gott!
  Anna

 4. Skönt när man tagit beslut! Din blogg är klart en av mina favoriter! Fina bilder återigen idag, jag älskar ljusrosa blommor 🙂
  Ha det sååå bra nu, kram Jenny A

 5. Jeg tror du har fattat helt riktigt beslut! Din blog er helt sin egen och noget ganska speciellt. Det kommer du snart att hösta stor belönning for, det vet jeg!

  Stor kram Pia

 6. Tack snälla du för att du fortsätter!
  Jag är inne på dina sidor varje dag, ofta flera och jag tycker så väldigt mycket om det.
  Hoppas att jag snart kan besöka din butik igen. För er som inte varit där, ÅK DIT!

 7. Hej Julia,

  Jag är jätte glad över ditt beslut! Fortsätter mera än gärna att läsa om /samt se bilder från ditt privatliv och jobb!

  Du gjorde ett bra val 🙂

  Ha de bra,
  Kram

 8. Åh så skönt! Rent egoistiskt av mig, för jag älskar att få ta del av dina tankar osv. :)Säger någon blogg så tänker jag på dig och din. Det skulle verkligen bli tomt hos mig utan dina inlägg!

  Och utöver det tror jag du har valt rätt. Grunden i bloggandet måste väl ändå vara att få vara sig själv, så kravlöst det är möjligt.
  Kram!

 9. Vilken härlig blomma du visar, jag älskar oxå den nyansen!

  Kul att du stannar kvar här, du har en sååå fin och inspirerande blogg!

  önskar dig all lycka till med ditt fortsatta bloggande, kramar Maria!

 10. Hej! Jag är ju som sagt ny i bloggvärlden, men jag har redan fastnat för din sida och jag liksom de andra tycker att det är skönt att ha DIG kvar som DIG SJÄLV! kram semlan

 11. Hej!
  Vad kul! Jag tycker personligen att det tappar så mycket när man är van att se någons personliga blogg och denna går över till en kommersiell variant där alla ser ”likadana” ut. Så fina fotofn du tagit!
  Må så gott
  /Karin

 12. Hej!
  Jag är ny här i bloggbranschen och jag fastanade genast för din härliga stil! Så enkelt, personligt, stilrent och charmigt !! Erat kök är sååå snyggt !! Ett sånt vill jag ha 😉 !!
  Kram Madeleine

 13. Hej Julia!

  Lättnad över att du stannar kvar här på din egen blogg!

  Den är så fin som den är så det hade aldrig kunnat överträffas någon annanstans. Tycker, som en del andra skrivit, att det blir opersonligt och rörigt, och rent av fult, när bloggen ska bli kommersiell och ”stor”.

  Ditt koncept och din fina stil kommer så bra fram i det format du har här!

  Kram Mariette

 14. Hej Julia:-)
  Vad roligt att du stannar kvar här:-)
  Din blogg är min favorit, absolut den bästa:-)
  Jag har precis samma inredningsstil här hemma och man får så mycket inspiration av dig.
  Din blogg är så vacker, personlig och unik!!
  Tack också för alla fina bilder!

  Många Kramar / Sofia

 15. Hej Julia!

  Så skönt att du fattat ett beslut och jag tycker det känns jättetrevligt att du är kvar:) Var på biblioteket häromdagen och ville låna en bok om inredning och kom att tänka på att Du lätt skulle kunna sammanställa en bok om ditt hem-för du har så fina bilder och känsla för detaljer:) Kram Johanna/Sköt om dig

 16. Hej Julia!
  Jag undrar hur du har gjort för att få bilden från varje inlägg att visas i högra hörnet på bloglovin?

  Mycket tacksam för svar!
  Tack för en bra blogg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..