Söndag

Hej hopp!
Hoppas ni njuter av en riktigt härlig och fin söndag!
Kameran har fått vila så idag får ni hålla tillgodo med en bild jag tog häromveckan på mitt snygga loppisfynd, ett durkslag för ett par tior 🙂 Jag tycker att det är fint med lite ”metalldetaljer” i just köket.
Vårt lååånga sommarlov börjar lida mot sitt slut. Imorgon njuter vi av den sista dagen. Känns faktiskt vemodigt och ledsamt att jag inte ska få ha barnen hemma på dagarna…
Vi ses 🙂 !
Kram/Julia
 1. vilket fint durkslag. Ja visst är der vemodigt när sommarlovet når sitt slut. Jag kände när vårt sommarlov nådde sitt slut att jag ahde ju varit med barnen hela tiden i flera veckor. Jag fick lite panik nästan av tanken på att jag skulle lämna ifrån mig dom över dagen igen. Jag fick ”träna” lite och tog några timmar för mig själv på stan bara för att skola in mig själv på att vara ifrån dom igen 🙂

 2. Julia,

  tiedän tunteen. Yksi vaihe loppuu ja se saa tuntuakin surulliselta. uusia ”ovia” kuitenkin aukeaa jälleen…

  Itsestäni tuntui samalta viime viikon maanantaina, Emilia aloitti jälleen koulun ja loma loppui. Nyt olen kuitenkin taas iloinen uudesta rytmistä joka palasi elämäämme. Syksy tekee tuloaan ja sen huomaa jo ilmassakin, ihanan kostean viileät aamut. Pensasruusuissa söpöt punaiset marjat ja uudet ideat mielessä.
  Syksy on mielestäni aina uuden alun aikaa.

  Enkeleitä lasten koulu- ja päivähoitotielle. Toivottaa Kirsi

 3. fina saker du har och verkligen fint hem.. Så som du har det, det är ungefär så jag strävar mot.. Har inte kommit så långt men din blogg är verkligen inspirerande 🙂

  Loppisfynd är väl det bästa, du fyndar sakerna billigt och du kan inte få tag på dem någon annanstans och dina saker blir unika eftersom folk köper på ikea och sådant 🙂
  Jag köper hälften ikea och hälften loppis sen får loppis sakerna vara synliga för inredningens skull 😉

  Ha en fin alla hjärtans dag!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..