Förväntansfull Noell och citronsur Elle 😉 !
Hej på er!
Bloggen blir verkligen lidande just nu. Men all fokus ligger på Noells skolstart och vardagen som tagit över sommarlovet denna veckan.
Igår Noells upprop på skolan, och idag första dagen på dagis för Elle för hösten. Många nya rutiner ska falla på plats och mitt hjärta håller på att sprängas i tusen bitar av oro. Jag bara fungerar så. Innan allt faller på plats. Barnen däremot tar det hela med ro och glädje, tur det 🙂 !
Hoppas ni har det bra så ses vi snart igen!
Kram/Julia
 1. Åh, förstår att det är mycket att tänka på så här vid terminsstart. Än så länge har jag ju bara mig själv att tänka på, men snart ska vi få en liten och då får vi väl också känna på det där så småningom!

  Men det är ju oftast så, att barnen är så otroligt mycket mer flexibla och anpassningsbara än vad vi är! 🙂

  Lycka till med allt!
  Kramar

 2. Förstår precis för jag har samma problem…vill att ALLT ska va iordning, koll på lämningar & hämtningar, lagom korta dagar och samtidigt utvilade föräldrar och barn som kliver upp på morgonen redo för ny dag….går sådär kan jag säga för jag har just börjat nytt jobb och några veckor blev heltidsjobb med att ”bygga” ny butik.
  Tur är att J har haft extra ledigt och mommo och faffa har kunnat hjälpa till.

  Just nu dricker jag mitt kvällste och drömmer mig bort några veckor fram när harmonin förhoppningsvis hittar tillbaka till mitt liv;)

  Hoppas eran start blir toppen!
  Kram/Anna V

 3. Jag känner igen mig i det du skriver. Oro och tankar dela plats hos mig med båda barnen i ny skola.
  Jag förstår att man har inskolning, men jag funderar på om inte det är mer för föräldrarna hihihi
  Jag behöver det iallefall

  Kram linda

 4. Julia heips,

  Ota vain aikaa, tiedän kyllä tunteen kun oma tyttöni aloitti ensimmäisen luokan,….se huoli ja murhe miten kaikki taas loksahtaa paikoilleen. 🙂

  Lapset sopeutuvat uusiin rytmeihin paljon nopeammin kuin me äidit.

  Pidä huolta ja haleja sinulle, Kirsi

 5. Hej
  Brukar kika in på din fina blogg för att få inspiration.
  Håller sedan 1 år på att renovera ett sekelskiftes hus i Sorunda. Har länge tänkt åka förbi din butik men tiden är inte på min sida.
  Lämnar för första gången en kommentar här då jag såg dig på skolan idag. Det var nästan så jag tänkte säga hej men det hade ju blivit ett lite ensidigt igenkännande :-). Vill bara säga att jag så väl kommer ihåg de där första veckorna på skolan. Hur man bara ville att någon skall gå fram och säga att ”jag tar hand om ditt barn idag, så du behöver inte vara orolig”. Min dotter som nu går i 2:an älskar sin skola och trivs mycket bra. Mina erfarenheter är bara positiva. Fantastisk personal som gör ett jätte bra jobb och är lyhörda. Men som sagt det är väldigt jobbigt den där första tiden. Gäller bara att komma förbi de där första veckorna när allt känns snurrigt och otäckt.
  Många hälsningar Monica

 6. ….och jag som inte ens var med. Tack för att du höll ordning på min man 🙂 Av bilderna att dömma verkar inte mammornas oro ha smittat av sig för det var två harmoniska filbunkar som tillsammans satt och fixade och lekte. Det kommer bli bra det här! Snart 🙂
  Kram Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..