Sommarens sista helg

Den allra sista sommarhelgen börjar lida mot sitt slut…
Helgen har varit fylld av god mat, svampletartur i skogen med gott resultat (det ser så pyttigt ut i korgen men jag har rensat svamp i omgångar två dagar på raken 😉 ), terminsstart för Elles dansskola, alldeles vanligt härligt helgmys med pyssel och spel samt plock av de allra sista blommande blommorna i trädgården.
Snart är jag redo för höst!
Hej på er!
Hoppas ni haft en riktigt skön sensommarhelg!
Kram/Julia
 1. Jag riktigt ser fram emmot hösten, när luften blir sådär klar och lätt att andas och det är friskt och färgrikt ute. Det är så härligt när viljan att dricka te gör sig påmind och jag längtar efter att det blir sådär skymningsmörkt tillräckligt tidigt för att tända ljusslingan på barnens rum och låta den lysa upp hyllorna.

  Jag älskar bolltistlarna! Jag har länge gått och sneglat på alla fina exemplar som finns i grannarnas trädgård. Jag måste läsa på hur man får dem att växa, så jag vet om jag ska tigga till mig av grannarna eller sätta förn sen när vi har fått ordning i spåren efter fasadlagning och dränering.
  God höst!

 2. Hej Julia!
  Härliga bilder från er helg!

  Här har vi försökt måla fasaden men det har regnat mest hela tiden..

  Ha en trevlig kommande vecka!

  Kraam Jenny

 3. Härliga bilder och ord Julia!
  De där svamparna ser alldeles underbart goda ut!! I södern fick vi åter alldeles underbar sensommarvärme i fredags och halva lördagen. Som vi njöt! Jag börjar också så smått bli redo för höst!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Anna

 4. Sommarens sista helg verkar ha varit riktigt fin för dig. Både rött och gult guld… underbart!

  Vi hade riktigt riktigt R I K T I G T varmt där jag befann mig. 30 grader och superfuktigt. Kändes nästan lite jobbigt en stund på dagen men kvällen var ljuvlig!

  Nu har vi ett vackert september att se fram emot!Härligt! Kan fortfarande bli många sköna bad och framför allt mycket sol om vi har tur. Sol och klar luft är underbart!

  Kram Elin

 5. Hej
  Jättefina bilder, men väldigt ledsam överskrift… : (
  Vill inte att sommar och ljuset skall försvinna.

  Tack för varorna

 6. Vad är det för fina kläder Elle har där i soffan då? De är alltid så fint klädda dina barn. de ser bekväma och lekvänliga ut oxå! Skriv gärna var du köper dem!
  kram Lina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..