Höstplanering pågår!

Lite fotografering av produkter pågår just nu, barnens rum är så bra att hålla till i tycker jag.
(Greengate kvilt från min butik, säng Sebra och tyllkjol HM)
Hej på er!
Hoppas er vecka hittintills varit toppen?!
Den allra första hösförkylningen har kommit till Björsta och det med besked, stackars Elle. Men nu är hon så mycket bättre och ingen täppt liten näsa eller feberrosiga kinder kvar 🙂
Vad tror ni, ska vi välkomna hösten imorgon? Idag är det ju den allra sista augistidagen och september tar vid.
Jag tänker ”göra höst” hemma denna veckan och i korta drag så ser planerna ut på följande sätt:
– Alla blåa detaljer får stanna kvar.
– Fårskinn fram som ska få ligga både på golv och soffor.
– Fram med alla stora vackra glasburkar och i med värmeljus alternativt blockljus.
– En eller två nya mattor i grått till vardagsrum och kök.
– Ett lite mer vintrigt överkast till sängen och byte av kuddfodral.
– Beställa fönsterputsning och tvätta alla gardiner.
– Byta ut sommarblommorna ute (inne får pelargonerna hänga med fram till november)
Inga större förändringar med andra ord, jag vill bara få en mer ombonad känsla i hela hemmet 🙂
Hur inreder ni till hösten?
Kram/Julia
 1. Hej Julia!
  Vill bara säga att din blogg är helt underbra. Får så mycket insperation och blir så glad av den. Ett stort tack för en fantastisk blogg!!! Jag tycker hösten är den finsate årstiden, alla färger och man kan börja tända ljus och mysa till det hemma.
  Tack än en gång!!
  Kram Angelica

 2. Behöver lite få tips på höstplanteringar typ vid ytterdörren, vore jätteglad om du ville dela med dig av din entre. Här råder idetorka! Kram Emma på Öland!

 3. Vad härligt det låter…får höstmyskänsla av dina fina ord;)) Jag gör ungefär som du men har inte så mycket blåa detaljer…hmmm…kanske hade varit något??:)) Lite ljus..mer sandfärgat…brunt…grönt…och lite kärleksört på toppen sen är det höst;))

  Kramihöstvindarna…

  kråke

 4. Hei Julia
  Tusen takk for glade ord om høsten. Kjenner det kribler litt til å pynte etter at jeg leste innlegget ditt. Ellers syntes jeg det er litt stusselig at sommeren er over. Her på østlandet i Norge, har det vært en veldig våt sommer. Vi får vel prøve å glede oss over høsten til innekos og levende lys.
  Klem fra Bente

 5. Hej!
  Hur vi inreder till hösten, ja mycket skogen blir det med barnen de hittar olika pinnar och kottar och jag stenar, mossa, fina blad osv. av detta görs det sedan olika alster så som tex kransar olika stileben. Mycket löv blir det gärna som bukett här och där, fantastiskt vackert.
  Kram Anna

 6. Hösten är verkligen en tid då det är dags att ”boa” in sig och köpa nytt, eller ändra om. Både när det gäller inredning och kläder, det behövs någon slags ”nystart” helst enkelt.

 7. Det låter så härligt att med enkla medel få in en ombonad höstkänsla. Ser fram emot att få se lite bilder när du hunnit få till det…
  Må så gott!
  Anna I

 8. Verkar som en bra höst plan tycker jag. Gör ungefär likadant. 🙂 Lite utbyte av saker gör väldigt mycket. Tar fram filtar, nya kuddfodral, får fällar och tänder ljus.
  /Veera

 9. Du inspirerar jättemycket med dina bilder.
  Tack för den avkopplingen du ger mig! Att få sitta en stund på kvällen och bara njuta av fina bilder och lagomt mycket text är toppen!
  Hoppas du får ett bra veckoslut. Inga mer trista förkylningar.

  Kram Anna

 10. hej julia! gillar värkligen din blogg och hemsida. jag undrar vart den vita klädställningen i flickrummet kommer ifrån ? (: mvh mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..