Porslin, förkylningar och avslutningssamtal!

 
På tork i köket. Loppisfyndade Gustavsbergs tallrikar med härligt mormorsmönster i blått :)!
 
Hej!
 
Har ni haft en skön helg?
 
Vi har donat ute i vårsolen. Tagit fram alla utemöbler och påbörjat den stora trädgårdsstädningen som man ju då måste göra varje år. Rensa rabatter, beskära lite, plocka och så vidare. Belle har varit genomförkyld så det har blivit lite si och så med mina insatser.
En liten loppisrunda blev det iallafall där jag fyndade lite porslin.
 
Imorse vaknade så även Elle genomförkyld men vi tog oss till avslutningssamtal på förskolan ändå. Åh vilken fin fin fin Elle jag har. Så duktig och på alla sätt och vis :)! Härligt med positiva utvecklingssamtal. Skolstart till hösten…min stora stora flicka!
 
Sköt om er så ses vi snart igen!
 
Kram Julia
LOADING..