Ingenting fungerar!

Hej…
Nä. Ingenting fungerar. Min högsta önskan vore att någon vänlig själ ordnade min mail, berättade hur jag kan blogga med nya ( istället för gamla ) bilder och informerade mig om de mest basala funktionerna i min dator.
Så återigen, min mail är ur funktion. Telia halar lite på ”hjälptiden” sådär skönt som bara ett stort företag kan. Koder och inloggningsinformation kommer inte fram på grund av tekniska problem vad 17 det nu är…
Det har jag ordnat på egen hand idag men det går icke att skicka mail till mig. Snälla söta rara, ha tålamod! Akuta ärenden besvaras snarast per sms 0702526156!
Ok, hoppas er fredagskväll är mindre panikartad än min! Jag ska försöka fixa och trixa en liten stund till sedan så får jag nog ge upp för idag.
Julia
  1. Men stackars Julia! Önskar så vi varit grannar eller iaf bott nära så jag kunnat hjälpa (skickat min fina M 😉 många kramar till dig, vi finns kvar!

  2. Åh din stackare!! Lider med dig, jag är själv lika dålig på teknik och blir tokig när det inte fungerar!! Du får ta en till dag till slalombacken i Romme och svänga förbi hos oss på vägen dit så fixar min datahacker till man nog det ska du se 🙂

    Kram/Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..