Gooooodmorgon hjärtan!

 

Fredag ju! Och det blir en himla härlig sådan det känner jag.

Jag och Belle har siktet inställt på godisshopping, fylla kylen med helggott, Lindex ( ska spana in en jacka till mig) och så är jag sugen på att köpa mig en blomma. Till köket som jag börjar vårpiffa nu. Ja ni ser ju, vitt, blått och en rar pelargon. Vårpiff alá Julia !

 

Ha nu en fin morgon så ses vi snart igen.

Julia

 

  1. Låter som en mysig fredagsplan! Vad blir det för gott? Spännande och se vad det blir för jacka Själ så blev det väckt 5 ggr i natt av vår tremånaders pojk och en gång av vår treåring. Sen så var det morgon klockan 5 för bebis. Tur att solen skiner och att kaffe finns! Hur är era nätter med en liten Juno? Ha en härlig helg! Kram Johanna

    1. Hmm det blev en jacka men vette tusan…kanske slänger in en bild här imorn! Nätterna är lite blandade men allt som oftast är det endast ett par gånger amning och ibland blöjbyte men inga längre vakenstunder tack och lov. Nätterna är bra måste jag säga och jag känner mig inte särskilt trött.

      Idag blir det lite plock. Köpte gott bröd, mortadella, ostar, frukt osv. Orkar inte laga mat. Men imorgon får det bli ett pizzabak 🙂 Kram och detsamma!

  2. Hade varit kul att få se jackan! Alltid kul med inspiration. 🙂 Mums…allt låter jättegott! Vore kul med recept på Hur ni fö
    gör er pizza? Ha en fin lördag! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..