Hemma!

Pjuh helt tvärslut. Det tar på  krafterna att vara på vift alltså.

Nu tar vi en liten titt på en del av dagens shopping tycker jag.

Temat är sockersött.

Mössa, hårband och knästrumpor Kappahl.

Pyjamasar i en storlek större reafyndades på Lindex. Och en gullig elefant som spelar en melodi när man drar i snöret från en babybutik.

Vem kan motstå? Volangtrosor på blöjrumpa. Dör alltså. Även de från Lindex.

Vi började förmiddagen på Starbucks. Jag, Belle och Juno. Därefter handlade vi helgens mat och godsaker.

Utöver det så lyckades jag uppdatera Belles vårgarderob. Köpa ett anskrämligt babygym till Juno som ni ska slippa få se hehe. Fynda favvokläder i storleken större till Juno på rean. Och köpa en vårjacka till mig själv. Men jag vette tusan. Jag tänkte lite Malin på Saltkråkan feeling sådär. Men jag är inte direkt Malin på Saltkråkan fräsch just nu.

Utan mer sliten Julle på Björsta som borde fånga liiite mer sömn eller åtminstone vila om dagarna, få lite färg i ansiktet och tvätta håret. Allra minst.

Så feelingen uteblev. Men ja en jacka måste jag ha så… Ni kan få se den någon dag om ni vill?

Nu ska jag vika ett berg av tvätt och sen tar vi helg. Så. Ljuvligt.

puss

Julia

 1. Du är alltid min maaaalin O sakerna var ju helt bedårande som alltid när du har ett finger med i spelet. O ja nu tar vi helg

 2. Åh, finaste lilla Julia. Jag tycker nog att du verkar hinna hur mycket som helst. Och vacker och fräsch ser du alltid ut. Men det är klart du behöver vila lite. Inte så lätt kanske med fyra små. Ha en underbar helg. Kraaam Inger

 3. Ihania vaatteita, ja kiitos kun laitat lastenvaate postauksia. Isompienkin lasten tulevia kevät ja kesävaatteita olisi kiva nähdä. Meillä lapset joutuvat käyttämään esim. Pomp de luxin Young-mallistoa, eikä oikein olleet tänä vuonna mieleisiä..

  1. En tilannut muutakun bikinit, aurinkohatun ja yhden aurinkopuseron Bellelle…Olen ihan samaa mieltä ettei löytynyt mitään kivaa Pomp de luxista isomille lapiselle 🙁

 4. Heja dig duktiga mamman! Jag vill jääättegärna se jackan, skulle så behöva en ny. Så lätt att klä sig här hemma på gården. HemmaMamma-stassen; långkallsong eller träningskläder. Men det är ju trevligt att inte känna sig heelt oklädd om man ska iväg någonstans också 😉
  KRAM och god helg!!

  1. Hmm ja denna jackan är inte direkt tjusig men jaja får duga. Tror den känns finare när jag är i bättre form 😀 KRAM

 5. Jag är nybliven farmor till en liten pojke, sån lycka. Men det jag skulle skriva var, min mamma och jag gick i butik och tittade på babykläder och mamma säger, tänk när du var liten (47 år sedan) då hade du små söta volangtrosor. Finns det tror du idag? Jag svarade nja. Så visar du sådana gulliga. Föredrar de mjuka, lite ‘färglösa’ kläder du visar. Har svårt för alla färgstarka kläder med stora tryck på. Själv har jag handlat lite randiga, klassiska polarn & pyret kläder som ligger i paket och väntas på att öppnas.

  1. Stort grattis till dig 🙂 ! Håller med, man vill ju helst att bebisen får ” ta all plats ” och inte drunkna i en massa skrikiga färger och galna mönster. Tycker jag 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..