Tadaaaa!

Björsta Julia i nya vårjackan som jag fann på Lindex igår. Och lite vårtecken i trädgården. Där vid växthuset så har lökarna jag satte i höstas börjat titta upp. Och här och där växer små klungor med snödroppar.

Alltså den är ju inte särskilt tjusig men absolut pigg inte sant? Ser inte ni också lite Malin på Saltkråkan framför er med en finstickad jumper, ljusa jeans och tygskor eller gummistövlar kanske…

Knallblå med dragsko i midjan och perfekt längd över rumpan. För hur jag än försöker få på mig mina jeans så är det tvärstopp ovanför knäna ungefär. Och jag kan inte tänka mig något tristare än att köpa nya jeans just nu när kroppen inte är i fas riktigt så det får duga med leggings. Tråkigt men så får det vara. Jag menar jag har ju en trave med favvisjeans som bara väääääntar på mig.

Nog om det. Har ni det bra? Vad hittar ni på?

Jag tog min allra första riktiga prommis idag sedan Juno föddes. Vi har mest lufsat runt gården här, jag Belle och Juno. Men idag hade jag möjligheten att ta Juno i vagnen och gå en runda i skogen med en kompis direkt efter frukosten. Så. Himla. Skönt! Och nu kände jag mig redo.

Jag ska verkligen försöka passa på att göra det på helgerna så att jag så sakteliga blir vanliga jag igen med starka ben och bra kondis. Längtar otåligt! Tänk om jag skulle kunna prova på att jogga i maj kanske…

Nu ska jag knåda ihop pizzadegen här.

Kram och sköt om er!

Julia

 1. Hej Söta
  Du är så fin i den nya jackan, är det någon som är Malin på Saltkråkan så är det DU.
  Här i Motala finns det hopp om livet trots en massa elände som långvarig förkylning för att sedan hamna i soffan i 1 1/2 vecka då ryggen inte ville vara med.
  Efter detta så tog det ett par dagar så skulle min dotter och mitt barnbarn komma och sova över, då vi längtat ihjäl oss efter varandra , lilla Agnes säger ”mem hem Momme” jag hem Mormor.
  Så härligt när de kom och Agnes sprudlade av glädje på en två årings sätt, hon dansade och hoppade och var överlycklig, då händer detta som inte får hända, hon ramlar in i tv-bänken och slår i huvudet med ett brak och efter ca en halvtimma så börjar hon kräkas om och om igen och blir dåsig på ögonen och vill bara somna, så Jag får ringa 112 och killen jag pratar med skickar en ambulans direkt och uppmanar mig att hon absolut inte får somna.
  Min dotter och jag har fullt upp med att hålla henne vaken.
  Så mitt lilla barnbarn fick tillbringa natten på sjukhuset istället för att sova hos Mormor .
  Nu har hon hämtat sig men det tog några dagar då hon var jätte trött och hängig….. Stackars liten.
  Så nu är jag ganska less på allt elände då det är det ena efter det tredje.
  Men som jag skrev tidigare det finns hopp om livet .
  Jag vill tacka dig Julia för den underbart fin kokboken Mormors Mat som jag kan rekommendera alla att köpa.
  Ta hand om dig och din familj och njut av vårsolen
  Kramar till dig finaste Julia

 2. Du är så himla fin, Julia! Så roligt också, för jag kikade på precis den där jackan häromdagen när vi var i stan. Men det var liksom inte läge för mamman att ha någon längre provhyttsstund så jag tänkte ”jag avvaktar”. Men nu ser jag hur fin den är så kanske jag kör på samma 🙂

  Kram till dig och ha en god början på veckan imorn <3

  1. Åh men slå till vettja. Kommer passa dig helt perfekt ju! Fattar precis, jag hade två barn i provhytten och det blev aningens svettigt 😀 KRAM

 3. Superfin jacka och superfin Julia med klara Malin på Saltkråkan-drag :-)!!

  Själv sportar jag min kofta från Jumperfabirken idag i samma färgställning som din jacka och den är mitt Malin på Saltkråkan plagg 😀 !

  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..