Belle är så så redo för beachen som ni kan se.

Så gullig bikini, guldprickig UV-tröja och en mjuk skön solhatt. Allt från Pompdelux ( hittade inget annat särskilt som vi behövde eller tyckte om  den här säsongen ). 

 

 

Hej finisar!

Har söndagen varit härlig?

Min har varit sådär evighetslång men fin. Juno och jag vaknade vid 5-snåret redan gäsp.

Men vi har hunnit med både en och två solskenspromenader. Fått besök av käraste sommargrannen B som jag saknat massor. Och söndagsmiddagen kom svärmor med. Ja just! Carlos har putsat fönstrena också. Så jag har verkligen haft en soft söndag. Trots det är jag helt slut nu. Kanske är det en kombo av pollen och bebis?

Nu ska jag tassa bort till vardagsrummet och soffan men jag misstänker att jag orkar vara vaken en kort stund till bara…

 

kram

Julia

 

 1. Jättesöta!
  Jag hittade inte heller så mycket från pomp kollektionen. Köpte dock en baddräkt insamla rosa färg med guld prickar.
  Den klassiska rosa bubbel fleecen och några strumpbyxor. Börjar ju längta efter alla vårkläder och sneakers nu.
  Gillade din vårjacka i förra inlägget-den klädde dig fint. Och jag såg Malin i Saltkråkan framför mig
  Tack för all härlig inspiration!
  Marléne

  1. Fleecen är SÅ bra. Vi har från förra säsongen som passar fortfarande.

   Kram och tack för härlig hälsning!

 2. Hej 🙂
  Såg jättefin ut!!

  En helt annan fråga….när lägger sig/somnar dina äldre barn?

  Jag har 3 flickor på 9, 12 och 14 år…..de yngre är de inga problem med men den äldre….allt tar såååå lååååång tiiiiid…nuförtiden….vill att hon ska vara färdig med allt till 21 (men som sagt…blir hon det sällan) känns som att man aldrig får lugn i soffan längre…

  Stor kram till dig!

  1. Känner igen. Känner mig lite splittrad ibland till läggtiden. Eftersom det är så mycket man vill hinna med. Jag vill ju verkligen hinna vara med Carlos en stund på tumis ( ja Juno är med såklart ) innan vi lägger oss. Och allra helst pusta ut en liten stund helt själv också.

   På vardagarna så får de två äldsta barnen börja göra sig i ordning vid 20 snåret. Och då somnar Elle som är 9 garanterat före 21. Noell som fyller 12 somnar senare än så för att det tar sån tid. Men just nu kör vi så att de får i alla fall göra sig i ordning den tiden och sedan läsa, lyssna på musik osv en stund innan de somnar. För att det är verkligen enda chansen för mig och C att träffas en liten stund innan vi däckar 😀 Stunden mellan nattning av stora barnen och fram till ungefär 21 så går min tid åt just att säga godnatt, fixa det sista i köket, duscha om jag inte hunnit det och sitta en stund framför datorn.

   C nattar alltid Belle om han är hemma.

   Jag tänker att de behöver faktiskt sin sömn också för att orka prestera i skolan och utvecklas som de ska…

   Vet inte om det var något svar direkt men jag skulle nog försöka sätta en tid för att börja göra sig i ordning och drar de ut på tiden så får man sätta en tidigare starttid så att säga.

   Kramar!

   1. Tack snälla du för ditt svar!

    Tror och vet att barn ofta somnar för sent idag (jobbar i skolan)…och för mig är det också viktigt att få tid själv en stund innan jag lägger mig…men är man 14 år med stark egen vilja är det inte alltid så lätt att vara förälder; )

    Kram

    1. Mmm jag tror också att det är så men vill så gärna att mina får den sömn de faktiskt behöver men nej det är inte lika enkelt när de bli äldre…

     kram

 3. Hej!
  Visst var det så att den fina tapeten med blått mönster inte säljs längre? Är på jakt efter något liknande..

  M.v.h. Charlotta

 4. Hej! Vi ska göra om i lilltjejens rum och har kollat på Pierre Freys tapeter, men de är hiskeligt dyra. Den du visar på bilden här är lite likt en utav dom. Kommer du ihåg vad det är för tapet? (Håller tummar för att den inte är i den prisklassen…✊)

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..