Mättande, enkelt och smart mellanmål!

(Inlägget presenteras i samarbete med Naturdiet)

Hej finisar!

Nu har jag återigen fått prova på en av de senaste nyheterna ur Naturdiets sortiment. Salty Caramel bar. Och en gammal goding, shaken Cookies & Cream. Som en milkshake. Mums alltså! Baren är en härligt seg och söt historia med smak av saltig karamell och choklad. Barnsligt god och alldeles perfekt att ha i handväskan. Jag brukar bli sådär akut hungrig ibland när jag är ute på vift och då är det alldeles perfekt att ha en bar i handväskan. Eller en shake för den delen då den inte behöver vara kyld utan kan ligga i rumstemperatur hela dagen.

Båda produkterna innehåller lite socker och har ett högt protein samt fiberinnehåll. De är även berikade med mineraler och vitaminer.

Därför passar en shake eller bar alldeles perfekt som ett mättande mellanmål. Näringsmässigt är den komplett med lågt kaloriinnehåll. Så himla enkelt och smart!

Vill du läsa mer om produkterna som jag provat? Klicka då vidare till Naturdiets hemsida som finns HÄR ( klick ).

kram

Julia


 1. Måste bara få säga att du ser oförskämt fräsch ut för att ha en sån liten bebis! Ser inte alls ut som att du nyss varit gravid. Så ha ingen ångest över att du inte kommer i garderoben än. I den här takten är du snart där!

 2. Jag blir förvånad att du gör reklam för dessa produkter! Förstår såklart att det genererar pengar, men är detta något du står för? Produkter fulla med tillsatser och socker? Du känns inte som någon som tror på liknande produkter. Du gör självklart som du vill alltså men jag blev förvånad. Kram

  1. Hej och tack för dina tankar! Ja jag ingår inga samarbeten jag inte kan stå för. Däremot förstår jag och vet redan på förhand hur det kan komma att tas och jag kan förstå det på ett sätt. Jag kan absolut äta en köpt bar till exempel från Naturdiet i farten för att det går snabbt och är enkelt. Men jag byter inte ut huvudmåltider och bakar/lagar allra helst den mat jag äter från grunden. Det ena utesluter inte det andra för mig. Jag äter ju tex godis på helgerna. Skapligt onyttigt. Men ser till att vardagarna är desto fräschare.

   Kram! Julia

   Ps, uppskattar din vänliga ton 🙂

   1. Åh tack för svar! Då förstår jag hur du tänker. Jag blev så förvånad när jag såg dig göra reklam för detta, och det är klart att det finns massa saker som är onyttigt som man äter, var och en gör ju de valen.
    Ha en fin morgondag! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..