Ja alltså man kan ju inte riktigt låta bli att slänga en trave handdukar på golvet och känna in känslan. Känslan av ett alldeles nytt badrum.

Vårt badrumsbygge går framåt och nu är det fogat. Vi valde en ljust grå ( silvergrå ) fog som känns lagom i nyansen. Näst på tur är inköp av toalett och tvättmaskin. Vi har ju en tvättstuga i gästhuset men det är alldeles för opraktiskt just nu. Tvättmaskinen rullar ju verkligen dagarna i ända hos oss och det är skönt att slippa gå ut för att tvätta.

Än är det en hel del kvar att göra, såsom tak, ett platsbyggt skåp, el och vattenfix och så. Men ja, det går framåt.

Nu onsdagsbestyren!

kram

Julia

 1. Allt blir magiskt som du tar dig för! Allt från husrenovering, inredning till barnafödande! Helt bedårande och jag längtar lika mycket varje dag efter dina nya inlägg. Ger en mer än dagens behövda dos av inspiration och känsla. Känns lite dumt att fråga men kan inte låta bli då jag febrilt letar marmorgolv. Får man fråga vart ni har köpt ert badrumsgolv. Är verkligen precis det jag letar efter.
  Stor kram Emmelie

  1. Men wow så himla glad jag blir. TACK! Inga frågor är dumma, jag svarar gärna på alla frågor som ställs här 🙂 Det kommer från kakelspecialisten och är 30 x 60 cm. Det är beställningsvara vet jag. Kramar! Julia

 2. Hej

  Vilket fantastiskt fint badrum ni får:) Så inspirerande. Undrar vilken färg och märke ni har till fogen på väggarna? Är det denna som är silvergrå eller är det fogen till golvet?
  MVH Anna

  1. Jag kollar upp det. Kommer att fixa ett stot badrumsinlägg men ska försöka ge dig namnet och färgen innan dess, vet att Carlos ska foga lite snart igen så då kollar jag det. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..