Goda nyheter från Naturdiet!

(Inlägget presenteras i samarbete med Naturdiet)

 

Hej hopp söta!

Dags för lite mellistips igen!

Naturdiet lanserar två nyheter i butik denna veckan och jag har fått prova dessa. Shaken Pear Vanilla och baren Double Chocolate.

Shaken är som en milkshake med smak av päron och vanilj och går förstås att dricka direkt ur förpackningen när man är ute på vift. Baren har en djup smak av choklad och är min absoluta favvis av allt jag fått prova på fram tills nu. Konsistensen är mjuk och lite seg.

 Mums alltså!

Båda produkterna innehåller lite socker och har ett högt protein samt fiberinnehåll. De är även berikade med mineraler och vitaminer.

Därför passar en shake eller bar alldeles perfekt som ett mättande mellanmål. Näringsmässigt är den komplett med lågt kaloriinnehåll. Enkelt och smart!

Vill du läsa mer om produkterna som jag provat? Klicka då vidare till Naturdiets hemsida som finns HÄR ( klick ).

Och från och med april till och med september 2017 så håller Naturdiet en kampanj där man får det 8:e köpet av Naturdiet bars och shakes gratis. Mer om kampanjen läser du om HÄR ( klick ).

kram

Julia

 


 1. Löjligt och ointressant inlägg Julia, oerhört tramsiga bilder!
  Finns det något naturligt i dessa produkter, inte ens chokladen är choklad. Du som äter så nyttigt annars. Hoppas det beror på att du är o behov av pengar, annars har du sålt dig billigt…
  Jag tycker du har en jättehärlig blogg om familj inredning mode och natur, men var rädd om dina följare!
  Jag hade nog inte reagerat så starkt om du inte stått o lett så fånigt på bilderna, hade väl räckt med snygga reklambilder, förlåt att jag är hård, men jag hatar sån här reklam! Och det vet ju du lika som alla andra att man inte blir smal snygg och lycklig av att äta detta… Du är en förebild för många o behöver fundera på var du säger och står för.

  1. Håller med Maria, första kommentaren ovan! Är dessa i lägg som gör att jag slutar följa. Såg att du tappat en del följare på instagram. Men det kanske har andra orsaker men det här var ett billigt sätt att tjäna pengar. Usch och fy!

 2. Vilka snygga jeans! Vart har du hittat dem? Har nog bara sett bilder där du har heltighta jeans innan, men den här modellen var också otroligt fin på dig! 🙂

  1. Tack snälla! Från HM, så kallade girlfriendjeans 🙂 Hittade inte exakt dessa nu men finns liknande på hemsidan och alldeles säkert i butik. Det är lite stretch i mina. KRAM

 3. Är väl super som ett snabbt mellanmål när man är på språng? Inget att trycka i sig dagligen i hopp om att tappa massa kilon direkt men när tiden är knapp så…
  By the way så ser du inte alls fånig ut, utan fräsch som tusan. Du är verkligen fin Julia!
  Tänker på dig varje dag när jag pysslar om min luktärtor (jag har slaviskt följt dina tips för att lyckas ) Kram!

  1. Gullig du är, tack 🙂 Alltså nu hoppas jag verkligen att det blir en repris av förra årets luktärtsfröjd. Jag har helt optimistiskt fixat två till ställningar då jag vill ha luktärtor öööverrallt 😀 KRAM

 4. Ja men samma här Just nu står det små krukor med skott lite här och var Längtar så efter mysiga små buketter vid sängborden Bättre än allt smågodis i världen!! Kram!!

 5. Var är tröjan köpt? Så fin färg (Strunta i de tråkiga kommentarern, att följa dig är ju helt frivilligt )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..