(Inlägget innehåller en adlink)

 

Torsdagen gick till städning och så vek jag ett beeeerg av tvätt på en solig altan. Så himla härligt väder det har varit idag. De där tvättbergen är inte nådiga när man har fyra barn i allt från kräkisålder till snart tonåring med aktiviteter, idrott och så vidare. Kan jag meddela…hjälp alltså. Men idag var det verkligen en kär syssla att få vika alla de där kläderna i solens strålar och ljumna vindar som svepte förbi då och då.

Nåväl nu kan vi njuta av en helg utan några måsten och jag tror att vi tjuvstartar den redan imorgon, jag Belle och Juno.

 

Måste bara visa vilka bedårande baddräkter jag hittade på Ellos till Elle och Belle. Jag köpte en sjal till mig själv så blir det riktigt ordentligt matchicmatchi på stranden till sommaren. Tycker att det är så fint att syskonmatcha ibland. Baddräkten finns HÄR och sjalen verkar vara slut ser jag nu…

Och på tal om sommar så gör jag sommar hemma. Rottingstolar känns ju himla somriga och härliga tycker jag. Den här pärlan från 30 -talet har fått flytta ned i v-rummet och med en libertymönstrad blå kudde till så är det så somrigt som det bara kan bli!

 

Nu mys i soffan med älskling.

puss

Julia

LOADING..