Till Elle…

(Inlägget innehåller en adlink)

Födelsedagsförberedelser!

Snart fyller Elle tio år. T I O år!

Lilla stora hjärtat. Med skinn på näsan och ett varmt hjärta. Alltid nära till skratt och den mest omtänksamma människan jag känner. Så stolt!

Det blir svårare och svårare ( och dyrare haha ) ju äldre barnen blir med presenter. Jag ska ta en liten shoppingrunda men vi har i alla fall köpt en sak som hon önskat sig och den är nu inslagen med tillbehören. En rosa kamera! Tror den blir rolig. Vet att hon även önskar sig den HÄR maskinen.

Godmorgon finisar!

Regnig onsdag. Det gör ingenting alls. Jag tycker om det också och oj så naturen behöver dessa droppar. Så himla bra till nyplanterade blommorna i trädgården också.

Vi ska susa iväg till kyrkis. Avslutning idag.

Sedan blir det jag och Juno till hösten på kyrkis. Belle ska ju börja på föris igen efter sin storasysterledighet. Åh gud jag sörjer redan i förväg att den här tiden har ett slut.

Men vi ska nog komma på ett bra schema så att hon får vara hemma lite extra och kanske vara ledig en två dagar i veckan. Om hon vill.

Men ny onsdag och kära onsdagsbestyr.

Kram!

Julia

 1. Så himla svårt med stora barn och bebis vad gäller hemma eller föris! Vi provar att ha våra stora hemma måndag och fredag och sedan tre korta förisdagar tis-tors. Tycker att det känns bra (so far) för vår familj 🙂
  Hoppas att ni hittar något som känns lagom för er!
  Och tack för mysig läsning!

 2. Härligt med en blivande 10-åring i huset! Det har vi med den 21 juni, då fyller minstingen Olle 10 år! Helt galet vad tiden går alltså!! Vår äldsta som Max fyller 16 i år och slutar 9:an, igår inhandlades det kostym till deras avslutningsfest som ska ha temat Oscarsgalan och mellantjejen Maja har precis fyllt 13 och slutar 6:an
  Men jag är ju inte en endaste dag över 25, hmmm, eller vad det möjligen så att det vankas 40-årsdag i år
  Både kameran och sockervaddsmaskinen låter som toppenpresenter!
  Kram Åsa i Jönköping

 3. Åh en sån däringa sockervaddsmaskin! Det önskade sig sonen o halva släkten trodde vi skojade. Vi har en från ClasOlsson, som tyvärr utgått såg jag nu.
  Det är iallafall helt ok. Ett litet matskedsmått ger två mindre vadd och är lite mysigt att smaska på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..