Juno 5 månader

Lillhjärtat alltså. Lite drygt 5 månader har Juno hunnit bli.

Älskar älskar älskar!

 

Juno har börjat med små små smakportioner av mat men jag helammar fortfarande. Hon sover hela nätter och har alltid gjort. Det innebär en pigg och utvilad mami. Ungefär hur skönt som helst. Jag har upplevt tvärtom också så jag vet allt om sömnbrist. Om dagarna sover hon ungefär 3 gånger. Både i sängen och vagnen. Beror lite på vad vi hittar på.

Juno är liksom nästan alltid glad och det bubblande skrattet är liksom där hela tiden. Hennes blick är nästan obeskrivlig. Sådär djup och det känns som att hon liksom redan vet allt som är värt att veta. En klok blick. Jag är så oerhört tacksam för Juno. Hon är högt älskad och det finns alltid någon som har tid för henne. En klapp på huvudet, en puss på kinden, titt tut lek, en tröstande famn och en pratstund.

Så himla lyxigt med en stor familj och oändliga mängder kärlek.

Hoppas ni får en fin dag! Igår gjorde vi hamnen för lunch, glass, kolla in båtar osv. Så idag tar vi en hemmadag. Vi har ju en hel del pågående projekt som också behöver lite tid nu under sommaren. Badrummet vill jag så så gärna ha färdigt snart till exempel.

Kram!

Julia

 

  1. Hon låter som en underbar unge. Trygga och erfarna föräldrar och en kärleksfull familj är nog receptet. Ha en fin söndag!

  2. Hej! Så otroligt söt liten tjej ni har, så fin. Det är så roligt att läsa och följa ert liv på bloggen. Vi har själv en liten bebis som är 5 1/2 månad och två pojkar på 6 och 10 år. Du skriver oerhört vackert Julia. Du verkar ha ett oerhört varm och kärleksfullt hjärta. Det märks att du värdesätter din familj högt och det är så härligt att se. Jag önskar dig och din familj det allra bästa och en fortsätt skön sommar! ☀️☀️☀️

  3. Hej finaste lilla Julia. Vilken oerhört gullig liten flicka. Vilka ögon. Och säkert så ompysslad som få. Ha en underbar sommar. Kraaaam Inger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..