Har ni också märkt att kvällarna börjar bli mörkare och mörkare för varje dag som går? Älskar när det skymmer och man kan tända lite levande ljus och en lampa eller två. Så himla mysigt.

Tänkte visa er våra lampor i arbetsrummet. Älskar när man hittar fräscha vintagelampor som fungerar. Så ett litet tips är att hålla utkik efter lampor när man är på loppistur. El kan ju också dras om om det skulle behövas. Kul med lite annorlunda lampor som man är ganska så ensam om.

Här kan ni se alla tre lamporna. En golvlampa, en bords och en till som står på golvet men som kan placeras på ett bord också om man vill.

Tycker så himla mycket om den. Den är nytillverkad från Lampverket men med ett vintagespetsstyg.

Den här pärlan hittade jag hos Bästa Binge för några år sedan.

Himla snygg tycker jag.

Golvlampan hittade jag ju såklart också hos Bästa Binge. Var det förra sommaren tro…

Tänkte ställa den i Elles rum men så hamnade den här istället. Faktiskt Elles favvoplats här hemma så den hamnade ju rätt ändå.

Jag ska försöka få någon slags ordning här hemma för på fredag kommer ett TV team hit för att reka inför en eventuell medverkan i ett underhållningsprogram. Nixpix det är inte jag som ska vara med i sådana fall utan Carlos. Vi får väl se hur det blir helt enkelt. Jag säger till om det blir så om ni vill kika på det.

 

puss

J

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..