Igår svängde jag ihop chokladbollar med riktigt härligt djup choklad och kaffesmak. Kaffet kan man ju utesluta såklart och ha i apelsin, banan eller lakritspulver kanske.

Jag var nämligen sååååå sugen på choklad. Eftersom jag ätit godis eller glass precis vaaaaaarje dag hela sommaren. Fy tusan vad dåligt.

Jag älskar ju godis. Typ bästa som finns i livet. Men begränsar det i vanliga fall till helgerna. Blir ju aningens osunt att äta godsaker varje dag. Jag blir seg och kommer inte direkt i den form jag vill vara i efter graviditeten.

Antar att jag inte är ensam om att ha mumsat på rätt friskt under sommaren?

Nåväl i måndags började mitt nya fräschare liv. Utan godis på vardagarna bland annat. Balansen är superviktig för mig. Inte antingen eller utan b a l a n s.

Herreguuuuud som jag längtar tills imorgon och ett fredagsmys hehe… Godisskålen, ett gäng bläddrade magasin och en film.

Men nu torsdag och ni ska få receptet på chokladbollarna. Som man med gott samvete kan äta på en vardag. Det finns nog oändligt många olika varianter på dessa mer hälsosamma chokladbollar men här kommer ett som är nöt och glutenfritt.

R E C E P T   C H O K L A D B O L L A R

Ingredienser:

G ö r   s å h ä r :

Mixa alla ingredienser till en smet ( i en mixer ) och rulla till bollar.

Därefter rullas de i antingen kokos, lakritspulver, eller raw kakao.  Förvaras i kylen.

 1. Så goda de ser ut! Måste prova Jag försöker också komma i form efter graviditeten så blir superinspirerad av att läsa sånt här. Jag har ett x antal kg kvar och stor motivation men det där chokladsuget är väldans starkt

  Ha en riktigt härlig dag!
  Kram Maria

 2. Varför denna kropphets? Juno är inte ens ett år än. Du som har tre flickor borde inte va så hetsig kring din kropp utan visa att alla kroppar duger.

 3. Tack för tipset på chokladbollarna. Så gott! Jättebra med goda alternativ till veckorna. Inget kroppshets alls utan bara sundhet. Det gillar jag med dig och din blogg!

  1. Hoppas du gillar. Rätt så ”vuxen” smak på de 🙂

   Nej jag står inte bakom ”kroppshets” och tycker att alla är värdefulla och bra som de är. Men varför skulle jag inte vilja komma i min vanliga form igen sakta men säkert? Trivs bra med att ha kondition, starka armar och en skön sund känsla som jag får av att hålla en bra kost under vardagarna. Inga konstigheter med det. Det om något är väl att vara en bra förebild för sina barn. Alla sina barn oavsett kön. Kram

 4. Sunt tänkande kommer man långt med och bollarna ska jag absolut göra. Va fin tallrik…vilket märke ?
  Kram Liselott

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..