Hej hjärtan!

Idag började Belle på föris igen. Efter sin storasysterledighet. Så prick all energi går åt till den omställningen just nu. Men vi tar det lugnt den här veckan och det får helt enkelt bli en inskolningsvecka. Några timmar åt gången och jag stannar så länge Belle vill.

Så ja, nya vardagsrutiner är det vi ägnar tiden åt just nu.

Och så snickras det lite i badrummet också.

Platsbyggda skåpet börjar ta form. Förstå njutningen av att få fylla den med härliga handdukar, tvålar, cremeburkar och annat härligt? Mmm längtar.

Jag köpte förresten två fina torkställningar på Ellos . Ja ni ser en av de där på bilden. Tänkte att nu när jag ska hänga tvätten här hemma istället för ute i stora tvättstugan så ska den hängas med stil hihi. Hittar dessvärre inte de i sortimentet längre men jag kan ha missat de också…

puss

Julia

 

 1. Superfin torkställning – men jag vill bara ”varna” för en sak; jag hade en gång en (visserligen helt annan modell) torkställning i trä och den missfärgade den vita tvätten : /
  Det blev fläckar som inte gick bort – men å andra sidan var det före det fanns bra fläckborttagningsmedel 😉 Förmodligen är det olika vilka träslag som färgar av sig och inte – men ville bara säga att låt inte din finaste vita blus vara det som premiärhängs 😉 Ha en fin dag!

  Hälsningar Evelina

  1. Tack vad snäll du är! Jag tänkte faktiskt tanken men den är liksom lackad ( tror jag ) och hitintills har det inte hängt något med den vita tvätten. KRAM

 2. Hej Julia, älskar din blogg! Undrar vad det är för list ni använder på väggen nära taket? Tack för underbar läsning! /Charlotte

  1. Tack vad glad jag blir Charlotte! Åh jag vet inte riktigt men så fort vi börjar bli lite mer färdiga där så lovar jag ett inlägg med lite mer utförliga beskrivningar och inköpsplatser. Kram!

 3. Har letat efter torkställningarna, men inte hittat dem. Så nu undrar jag om du vet vilket artikelnummer de har eller om de kallas något annat än just ”torkställning”?

  Mvh Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..