Häromveckan så trillade jag över en så himla fin liten butik när jag kollade runt på Insta.

Klickade hem några plagg till Juno och Belle. S Å himla fina alltså!

Bebe Organic heter butiken och den hittas HÄR.

Belle är på föris, Elle hänger i simhallen ( så himla lyxigt att ha en simhall fem minuter bort tycker jag), Noell spelar något spel men ska iväg och bada straxt. Och jag försöker vänja mig vid att det snart är vardag på riktigt. En lite ny vardag. På tumis med Juno. Jag och Juno ska komma in i våra rutiner och så ska jag klämma in en del härligt jobb också. Så så så  höstpepp så att det inte är klokt alltså.

Ses sen!

puss

J

  1. Julia, du som är fantastisk på att se detaljerna och att hitta det där man preciis letat efter! Kan du inte ge oss lite barnplaggs inspo samt barnrumsinspo?! Alltså nog för att du redan precis gjort det men vill ha meeer;)
    Kram och ha en fin dag

    1. Joooo klart jag ska! Kan visa barnens respektive rum och lite kläder. Ska bara klara av den här inskolningsperioden senså. KRAM

  2. Hej hur är det att bo i ett litet samhälle som Björsta, vad finns det för affärer och sociala saker ex bibbla . Letar efter nytt område att flytta till då vi vill komma nämre våra barn. Är det Stockholm eller Nynäshamn man åker o handlar i tack för en supermysig blogg och kanske ett svar kram nyfiken Kristina

    1. Björsta är en liten by och här finns ingenting mer än några hus, åkrar och skog. I Nynäshamn finns ett gäng mataffärer, bibliotek och allt man kan tänkas behöva. Vi åker visserligen iväg om vi ska shoppa (utbudet är inte så bra) men maten handlar jag i Ösmo eller Nynäshamn. I Ösmo finns bibliotek, simhall, Ica och vc. Kram och lycka till med nytt boende!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..