Hej gullisar!

Dagen har gått i ett verkligen. Ogillar hemlighetsmakeri men jag får inte berätta något om veckans projekt här hemma förens om några månader. Längtar! Och hoppas att det ska bli bra.

Igår hämtade jag upp mitt auktions”fynd”. Ingen direkt betoning på fynd å andra sidan kostar nya fina stolar också en slant och den här är i mitt tycke den absolut finaste barnmatstolen som tillverkats någonsin. Fick tipset av en söt bloggläsare förresten. Så glad för det!

Peggy från Ikea. Tillverkad på 50-talet. Älskar den!

En dyna på på gång sedan ska den invigas.

Jag passade på att köpa lite blommor också när jag ändå var ute på vift.

puss

Julia

 1. Sååå himla fin stol Julia! Den passar på pricken in hemma hos er, så glad för din skull att du fick fatt i en ☺️
  Ha en härlig onsdag! Härhemma är jag för tillfället ensamstående 3-barnsmamma då Fredrik är på jobbresa i Bryssel så bäst att sätta fart
  Kram Åsa i Jönköping

 2. Ååå du hittade en! Vilken tur 🙂
  Kan tänka mig att den kostade en slant, men det får man ju igen sen ifall man vill sälja. Vad fick du ge för den? Den passar perfekt in hemma hos er 🙂

  1. 2300 inkl alla avgifter som tillkommer vid auktion. Tänker att jag spar till framtida barnbarn om vi får några 😀 Kram!

 3. Hej Julia,
  Jag har följt dig i flera flera år och köpt något fint i din tidigare webshop. Tyvärr har jag aldrig skrivit något till dig vilket jag skäms lite för. Du har en sådan inspirerande blogg och du skriver så otroligt vackert. Det är en fröjd att ta del av din vardag. Ville bara säga det.
  Bästa hälsningar
  Ulrica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..