Dags för ett litet önskeinlägg!

Det var superlänge sedan jag hade en frågestund. Flera år sedan tror jag…så det är absolut dags för en sådan igen tycker jag.

Jag brukar svara flitigt bland era kommentarer men missar kanske något ibland.

Så nu finns chansen att få sin fråga besvarad.

Ska bli spännande att höra vad ni undrar över tycker jag.

Nu ska jag och Junohjärtat ta tag i lite torsdagsstädning och jobb. Efter lunch kommer en liten gullig bebiskompis till Juno hit och leker. Vi ses sen!

PUSS

Julia

 1. Vad roligt med frågestund! 🙂 här kommer en hel drös med frågor, hihi.

  Hur länge ska du vara mammaledig/när börjar Juno (om hon skall gå på..) dagis?

  Har barnen veckopeng/månadspeng och i så fall hur mycket? Har du och Carlos någon ”shopping”budget varje månad? I så fall var och en för sig eller tillsammans?

  Hur tänker ni kring socker med barnen?

  Hur brukar ni fira jul?

  KRAM

 2. Hej!

  Vill börja med att hylla din fantastiskt fina blogg som jag verkligen älskar! Du gör ett super bra jobb med den. <3

  Mina frågor:

  • Har ni några planer på att flytta inom närmsta åren, har förstått att det möjligen är lite trångt i erat fina hus med sovrum?
  • Har ni någon renovering planerade framöver?
  • Vad brukar du använde för smink och vilket är ditt favoritmärke?
  • Hur ser kollektivtrafiken ut där ni bor, kan dem äldsta barnen t.ex ta sig själva med buss någonstans eller är det alltid bil som gäller?
  • Vart är du uppväxt?
  • Har ni någon resa planerad eller är det någon resa som ni är sugna på att åka på i framtiden?

  Kram!

 3. Ah, kom på en fråga till! Har du hunnit fundera på julklappar till Belle? Har en dotter k samma ålder och i år kommer jag inte på något roligt alls!!

 4. Jag har alltid förundrats över hur ni får ihop familjelivet. Både du och Carlos har ju egna företag (?), hur fungerar det?
  Jobbar ni olika varje dag, eller har han strikta arbetstider och du med?
  När har ni tillsammans tid och är det du som sköter all rumba med barnen?

 5. Jag har ett önskeinlägg! Vill så gärna se hur långt hår du egentligen har. Har du det aldrig nedsläppt? Har ju sett det tidigare men det var ju några år sen, hihi! Nyfiken på ditt hår helt enkelt

  För övrigt älskar jag din blogg, extra roligt nu eftersom min andra dotter är jämgamnal som Juno! Min lilla Luna är född den 8 mars. Så kul med alla bebisinlägg!

  Kram!

 6. Hej! Tack för en bra blogg! Jag undrar om du har något bra tips på hur man får den rätta känslan när man inreder tex vardagsrum, hur brukar du tänka när du möblerar? För att det inte ska se för stelt och vanligt ut!? Tacksam för lite små knep!

 7. Hi Julia! And thank you for your beautiful blog which gives me endless inspiration:) I was wondering if you’d like to write about your daily routines with the kids – how you organize your days. It’s amazing how much you seem to get done with the little one at home. It would be interesting to hear some tips from you! Thank you!

  (I’m writing in English because my Swedish isn’t so good, but I can understand it pretty well. I’m from Finland.)

  Have a great weekend!

 8. Hej! Jag undrar hur du får energi till allt som hör till vardagen? Tar du ex tag i den där tvätthögen eller struntar du i det och går och lägger dig? Känns som du hinner med så mycket och jag skulle vilja ha tips på hur du orkar 🙂

 9. Hej,
  Kan du inte rita husets planlösning? Får inte kläm på det trots att du bjuder flitigt på bilder från alla vinklar.

 10. Roligt med frågestund! 🙂 Har fyra helt olika frågor…Hur träffades du och Carlos? Har du alltid varit intresserad av trädgård och blommor? Vi köpte nyligen hus och har en stor trädgård men jag kan så lite om det. Tycker det är svårt så jag behöver få kunskap.
  Var har ni köpt er snygga vita taklampa som ni har över köksbordet? Ammar du fortfarande och har du planer på hur länge du kommer att amma?
  Tack för en mysig och alldeles underbar blogg! Du inspirerar mig!
  Kram Johanna

 11. Så roligt med frågestund! Jag har också lite frågor

  Hur länge planerar du att ha lilla Juno hemma?
  Hur arbetar Carlos? Är han borta mycket? Tar du det mesta med barnen? Vad har ni för uppdelning hemma (vardagssysslor såsom tvätt/städ/matlagning)?
  Hur ofta har du öppet i din gårdsbutik?
  Går eller har dina stora barn gått på fritids?
  Har ni mycket syskonkonflikter? Hur hanterar du det?

  Kommer på jag på någon mer fråga så frågar jag igen! Alltid roligt med frågestund

 12. Hej! Jag undrar hur du/ni lyckas kombinera småbarnslivet och den livsstil ni har? Ofta mkt fina tips på snygga prisvärda saker men även en hel del som ingen vanlig småbarnsfamilj skulle ha råd med. Jag älskar verkligen din blogg och livet du lever verkar vara helt underbart. Men det blir nästan som en ouppnåelig dröm med alla märkes/designprylar..

 13. Hej Julia, Vill börja med att säga att du är en stor inspirationskälla. Jag går ofta och tänker på att jag skulle vilja hitta en ”nisch” inom bloggvärlden & få möjlighet att tjäna pengar på det jag älskar mest. Undrar därför hur mycket du tjänar på bloggandet/nätshop? Du behöver absolut inte skriva en exakt summa, utan mer i % typ. Tjänar du så att du , när du inte är föräldraledig, kan försörja dig 100 % på ditt företag? Vad får du i lön från ”bloggportalen”? vilken ände började du när du startade eget, blogg? Ansökt om att bli bolag? Gått starta-eget-kurs? Dela gärna med dig av tips och idéer på hur en småbarnsmamma ( 3-åring och 4 -åring ) med skrivlust och vilja att jobba hemifrån kan komma igång. Undrar även vilka dina favvoaffärer/märken är när du handlar pyjamas till Belle och Elle?

  Kram

  1. Ett tips är att lyssna på podden ”we are influencers”, avsnittet med Julia. Där svarar hon på mycket sådant här. Generellt är det en superbra podd om du vill få mer kött på benen när det gäller att tjäna pengar på sociala medier ☺️

 14. Heej Julia! Min fråga blir om du har några råd till en blivande förstagångs mamma, just gällande graviditeten tänker jag då? 🙂
  Orosmoment och hur man kan resonera för att lyckas tackla dem? Jag bär på tre tidigare missfall och på så sätt på många hjärnspöken som ibland smyger sig på och blir väldigt påtagliga. Var det alltid lätt för dig att välja glädje i dina graviditeter eller tog oron över någon gång?
  Upplevde du illamående och vad fungerade mot det för dig?
  Hur tänkte du kring din egen kropp och viktuppgång första/de första graviditeterna? Just nu känner jag mig text hungrig heeela tiden och har fullt upp med att se till att mitt blodsocker inte sjunker och på så sätt bli illamående haha.
  Eller helt enkelt andra små råd du kan dela med dig av från dina första graviditeter respektive de senare två 🙂
  kram på dig!

 15. Din blogg har varit min favoritblogg sedan vi började renovera vårt hus 2005 och numera är detta den enda bloggen jag följer regelbundet. Tack för all inspiration och alla vackra bilder! Jag skullegärna höra om hur ni skapat era egna traditioner med er kulturella bakgrund. Vad har du med dig av din finländska bakgrund t.ex.? Tycker det är så intressant och du verkar så klok och genomtänkt i dina/era val. God fortsättning på hösten till dig o din härliga familj!

 16. Hej. Tänkte fråga om ni planerar veckans middagar i förväg? Kan du inte dela med dig av en sådan (eller flera) veckomenyer då? Det hade varit härligt med lite inspiration.
  Sen undrar jag om du och din man har någon särskild strategi för att bibehålla en kärleksfull relation? Tack för en så fin blogg!

 17. Hej! Jag undrar lite hur du sköter om din marmorbänkskiva – behandlar du den på något sätt för att den ska bli mer tålig? Hur funkar det med barn och allt? Är den lika fin nu som när den var ny?
  Tack för en underbar blogg!
  Kram Sofie

 18. Hej! Jag undrar hur du sköter om din marmorbänkskiva – behandlar du den på något sätt för att den ska bli mer tålig? Hur funkar det med barn och allt? Är den lik fin nu som ny? Det är ju så fantastiskt fint med marmor!
  Tack för en underbar blogg!
  Kram Sofie

 19. Hej Julia!

  Åh vad roligt med frågestund.

  Kan inte du berätta lite mer om hur en vanlig dag ser ut rent jobbmässigt? Är det mycket svara på mail eller vad gör du (mer än fota till blogg o Insta)? Du nämner ju ibland att du sitter med bokföring men hur ser dina arbetsdagar ut annars? Förstår att du är föräldraledig nu och att det därför inte är riktigt som vanligt men berätta gärna om en vanlig dag när du inte är föräldraledig.

  Tack för en fin blogg med mycket inspiration!

 20. Hej!
  Jag undrar hur du sköter om din marmorbänkskiva – behandlar du den på något sätt för att den ska bli mer tålig? Hur fungerar det med barn och allt? Vå
  Tack för en underbar blogg!
  Kram Sofie

 21. Hej!

  Tycker du har så himla fin klädstil! Skulle önska ett inlägg med en titt i din garderob:) liknande som du hade ett inlägg för ett tag sen från Belles garderob.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..