(Inlägget innehåller adlinks)

Oj så glad man blir när det knackar på dörren och där står ett bud med en liten påse från Estelle & Thild. Med både hudvård och smink. En av mina absoluta favoriter sedan många år när det kommer till hudvård.

Vi tar en titt på innehållet! Som för övrigt är något som Estelle & Thild är experter på. Ett noga utvalt ekologiskt innehåll.

Vackra askar gillas mycket!

Serum! Älskar serum. Är supernyfiken på detta anti-age serum som ska hjälpa till att jämna ut hudtonen. Jag har fortfarande en del pigmentering kvar efter senaste graviditeten trots att jag smörja in huden noga med skydd dagligen men hormoner kan vara knepigt.

Dagcremén tillhör också segmentet anti-age och är särskilt utformat för torr hud. Perfekt nu när hösten tagit vid. Allt som förstärker hudens spänst är tacksamt.

Jag har en hud som blir lite torrare nu vid årstidsväxling och särkilt under ögonen behövs extra fukt.

Här har vi en gammal favorit i badrumsskåpet. En stärkande ansiktsolja. Man blir inte fet i huden utan härligt mjuk.

Carlos duttar också med den flitigt…har jag märkt.

Estelle & Thild finns bland annat inne hos Bangerhead.

Serumet finns HÄR, dagcremén HÄR och oljan HÄR.

I påsen fanns också lite härligt smink men det får ni se en annan dag.

Ha nu en fin tisdag! Min har jag ägnat åt lite förmiddagsjobb och sedan lunch nere i hamnen med älskling idag igen. Lyx alltså! Åt något så mumsigt som långbakad rotselleri med chevré, rödbetscremé och pumpakärnor. Mums alltså!

Glöm inte att ni fortfarande har möjligheten att ställa en fråga eller fler om ni vill i det HÄR inlägget. Jag svarar på alla frågor ni ställt i slutet på veckan.

puss

Julia

  1. Hej Julia! Jag är jättenöjd med allt du bloggar om, är en trogen följare sen många år tillbaka. Gillar mycket din inredning, trädgård, familj och din levnadsstil. Fortsätt som förut, jag hänger med!❤En fin fortsättning på hösten!

  2. Jag vill tipsa om Maria Åkerbergs Eye balm i kombination med någon av deras ögonkrämer, så himla bra på torr hud runt ögonen. Kan egentligen tipsa om varenda produkt från Maria Åkerberg, så oroligt bra tycker jag.
    Tack, för den finaste bloggen av alla. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..