Oktoberfint

(Inlägget innehåller adlinks)

Lite höstig inspiration. Oktoberfint helt enkelt!

Pangsnygg tekanna från Ellos finns HÄR. Så fint rosa kuddfodral i sammet från samma ställe som finns HÄR.  Gröna pläden och doftljuset från Indiska finns HÄR och HÄR. Jag har liksom lite glömt bort Indiska under många år men där finns mycket fint ju…

Jag letar fortfarande efter den perfekta långa kappan. Förra årets är för stor nu så ja, letandet fortsätter… Den HÄR från & Other Stories kanske? Min favoritolja för kroppen kommer från Estelle & Thild och finns HÄR. En fin skål från Ellos till höstens bak och matlagning finns HÄR. Flätade korgen finns HÄR på REA inne hos Indiska. Vore fin i nya badrummet.

Mm och jag vet, den där gröna stickade tröjan rimmar ganska illa med min insektsfobi men tusan så fin den är. Finns HÄR inne på Lindex. Snygg anteckningsbok för alla de där älskade viktiga listorna hittade jag HÄR inne på Ellos. På naglarna den perfekt höstiga nyansen av rött från Essie hittas också inne på Ellos HÄR.

Jag är på jakt efter en puff, eller ottoman kallas de också visst har jag fått lära mig. Den HÄR från var ju tjusig. Kopp som matchar den snygga kannan finns HÄR på Ellos.

Småspanar efter en ny matta till vardagsrummet. Väldigt osäker på vad det ska bli men den HÄR i ull från Ellos ser fin ut inte sant?

Förra veckan när jag var på stan så provade jag en basker. Ångrar lite att jag inte köpte den. Men jag var vääääldigt lik en svamp hehe…och jag vet inte. Jag ser liksom framför mig en mer chic look. Än svamplik. Får fundera på det där med basker. Men den HÄR ljusblåa från & Other Stories ser himla fin ut i alla fall.

Nu lite härlig kvällsruljans. Ser ut som ett bombnedslag här hemma just nu bläh. Jag har varit på gympa, Belle på sin dans och nu ska Carlos och barnen iväg på Taikwando. Träningsonsdag skulle man kunna kalla det.

puss

Julia

  1. Hej Julia! Så mycket fint du hittar Länken till det rosa kuddfodralet funkar inte och jag hittar det inte på ellos hemsida. Var det därifrån?
    Ha en trevlig kväll! / Katarina

  2. Vilka bra tips!! Älskar Ellos som verkligen har ett superstort utbud av det mesta och det är ju så mysigt att få hämta paket till sig själv <3 Kan verkligen rekommendera färgen på lacket från Essie – min favorit sedan länge och det brukar gå åt minst en flaska om året. Tycker nyansen passar lika bra på hösten som på sommaren och känns det för mörkt på händerna sådär på vårkanten när man längtar efter pasteller och korall så kan man ju alltid måla tånaglarna 🙂 Ha en fin torsdag. Kram

  3. Tycker din blogg är så vacker och hade gillat den ännu mer utan inköpslistorna. Måste man ha så mycket reklam och samarbeten som bloggare? Är inte ett ifrågasättande utan bara en uppriktig undran. Allt gott!

    1. Tack 🙂 Bra att du frågar! Ja det ser ut så. Om du jämför med ett magasin till exempel som du köper, så finns där reklam.Utan reklamen blir det svårt att producera en tidning. Det är samma sak här. Reklamen, samarbetena och annonslänkarna ger mig en inkomst. Eftersom bloggen är mitt jobb så måste den generera i en lön precis som vilket arbete som helst. Jag försöker ha en bra blandning i mina inlägg 🙂 Kram Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..