Tisdagsuppdatering från lilla köket!

Ni är verkligen världens mest omtänksamma. Tack för all värme och pepp ni delar med er av. Kraaaaam!

Blir också så himla ledsen för er som är i sorg. Det är så tungt.

I lördags skulle jag ju ha gått på Swedish Beauty Awards. Peppat sedan länge med min väninna. Men det kändes bara helt fel. Så det fick bli SÖS och lilla pappa istället. Kändes skönt efteråt. Rätt val så att säga.

I söndags tog jag med mig barnen och Carlos dit. Oerhört skönt att inte vara ensam.

Det är så mycket runtomkring som jag inte kan dela med mig av här alls just nu. Som gör saker och ting ännu mer komplicerat och sorgligt i allt som redan är tungt och ledsamt. Jag tar en stund i taget. En dag är för mycket just nu.

Bloggen är min lilla lyckliga plats det ska ni veta. Och jag tänker låta den vara det trots att livet stormar. Ibland vill jag berätta. Ibland inte. Vissa stunder vill jag hellre visa er min nyfyndade loppisskål och ett litet träd som ska piffa upp vardagsrummet när det blir sådär novembergrått ute.

Så så får det bli idag. Loppisfyndad skål från Bästa Binge såklart för någon vecka sedan och en pillerfikus. Fina va?

Idag är jag och Juno hemma hela dagen på en evighet känns det som.

Vi ska mysa, njuta av en brasa, betala räkningar, jobba pyttelite och göra det lite höstmysigt hemma. Här är k a o s. Och så himla mysigt som det bara kan bli med tvätthögar, disk, dammråttor osv osv. Bläh.

Puss och tack för att ni är världens finaste!

Julia

 

  1. Styrkekramar Hoppas allt löser sig på bästa sätt för hela familjen! Tack för att du fortsätter inspirera via bloggen, det är en lycklig plats för oss läsare också där vi kan hämta kraft och energi. En plats för kreativitet, lugn och harmoni. Kramar till dig

  2. Detta gör mig glad! Vetskapen att du alltid hittar glädjen i det lilla och njuter av det du kan… finns här för dig! Kram

  3. Finaste lilla Julia. Skulle bara vilja ge dig en varm kram så som jag gör med mina döttrar när något är jobbigt. Du verkar ändå ta det bra på det viset att du även kan tänka på annat. Fin skål….Och en sådan fikus vill jag också ha. Ha det bäst. Kraaaam Inger

  4. Julia, jag har tänkt på dig sedan jag läste inlägget om din pappa. Jag blev alldeles utan ord och känner fortfarande så. Jag tänker såklart på min pappa, å han har en sååååå speciell plats i mitt hjärta att det liksom inte går att beskriva. Det gör så ont att höra. Och ja, huvvaligen, vi har alla våra ryggsäckar som vi bär på. Jag hoppas verkligen verkligen att han blir väl omhändertagen framåt.
    Kramar
    /h

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..