Tänk att Juno precis blivit 9 månader gammal. Lilla hjärtat alltså. Så jag tänkte att det passar ju bra med en liten update nu.

Sömn

Vi har precis avklarat en ganska så orolig period ( nattetid ) och det är sååå sköööönt att få sova igen. Efter några veckors stöknätter. Och man känner att man inte är 23 längre i alla fall hehe… Jag behöver min skönhetssömn så att säga. Nu är det bättre och Juno sover sig genom nätterna med ett par amningstillfällen. Jag liggammar och kan slumra mig genom den stunden hon äter. Inga planer på att sluta än. Jag lyssnar på vad Juno vill!

Mat

Vi har inga direkta matrutiner men jag försöker ge henne 2-3 mål med mat eller mellanmål om dagen. Och den mat jag ger henne tillsätter jag lite extra fett i då hon är lite i det tunnaste laget. Hon får smaka av det vi äter som passar en bebis.

Lek

Busiga busiga Juno! Hon är helt med på allt kul. Och har humor. Sådant märker man ju redan nu. Jag brukar jaga henne och det tycker hon är festligast i världen och kryper sitt snabbaste för att komma undan. Haha söööötis!

Motorik

Kryper världssnabbt från rum till rum och jag känner vissa dagar att jag inte gör annat än jagar och jagar. Och så är hon ju himla duktig på att fånga minsta lilla dammkorn med sina små fingrar och stoppa in i munnen. Dammsugaren går varm här kan jag meddela.

Står stadigt med stöd och kan stå själv utan i någon sekund. Kontrollerar helt och hållet kroppen när hon ska ner till sittande också. Försiktigt och mjukt.

Prat

Jollrar och gör en massa härliga ljud. Tycker mig höra både mamma och pappa men kan ju vara tillfälligt jag vet inte.

Nu farsdag söndag!

puss

Julia

LOADING..