Fint till advent!

(Inlägget innehåller adlinks)

Godmorgon finisar!

Vet ni. Jag är så himla virrig och glömsk just nu. När jag tittar in här och ska skriva och visa något så måste jag kika i arkivet och se om jag kanske redan skrivit om det? Minns knappt vad jag bloggade om igår. Det är som att minnet inte alls är med mig just nu. Vad var det jag gjorde, tänkte eller drömde om egentligen?

Så om jag upprepar mig, ha lite tålamod. Jag hoppas att det vänder. Eller det gör det. Det är bara lite mycket just nu.

Nog om det. Nu är det måndag och en ny vecka. Fylld med en del måsten, hälsa på pappa och så har jag bokat in lite mysiga saker till slutet på veckan. Behöver fylla på energi känner jag.

Brukar ni kunna hålla er med piffet till just första advent? Eller smygstartar ni? Jag brukar hålla mig men vette tusan om jag har tålamod nu.

Adventstid är ju typ det mysigaste som finns eller hur?

Ni ska få se lite fint som jag hittat till advent.

Blommor är en av de viktigaste detaljerna för en stämningsfull jul tycker jag.

Lite härliga snittisar skulle passa fint i den HÄR gröna vasen från Indiska. Kanske amaryllisar och något grönt till…Mmm gillar den jättemycket. Skulle vara fin på den mörkt blåa duken jag visade häromdagens.

Med risk för att det blir dålig stämning till advent så vill jag gärna skrota nästan alla våra gamla adventsstakar. Gud jag vågar knappt skriva det. Hoppas älskling bara kollar in alla fina bilder jag lägger ut idag och inte läser hehe…Fast faktiskt, han är alltid snäll och tycker att jag ska göra precis som jag vill med allt piff. Så jag oroar mig förmodligen i onödan som vanligt. Känns bara så dumt och ombytligt.

Men jag vill verkligen inte ha de som vi har haft de senaste åren. Plastiga i mässing. Tur att jag köpte de superbilligt men slöseri ändå på flera plan. Jag tror att jag har pappersstjärnor i gömmorna som ska få komma upp istället. Och så har jag beställt en ny söt i mitt tyckte lite mer tidlös elektrisk stake ( visar sen ) och två nya pappstjärnor.

Aino från Ellos som finns HÄR är en av de finaste pappstjärnorna jag vet om.

Levande ljus. Enklaste stämningshöjaren!

Skulle gärna mixa mina vintageljusstakar med ett par tre stycken från Skultuna som finns HÄR.

Pyjamastokig! Jaaa jag är faktiskt det. Spanar alltid efter mysiga pyjamasar. Och tofflor för den delen.

Pyjamasen i en så vacker rosa färg från Lexington finns HÄR och tofflorna från Flattered HÄR. Tofflorna åker nog upp på min julklappsönskelista. Ser för himla härligt fluffiga ut ju.

Emaljerad kastrull till julbaket! Vi har ju faktiskt redan tjuvstartat det där med julbak och saffranssnittarna vi bakade i helgen blev sådär löjligt goda. Recept kommer så håll utkik!

Vaxat papper är något som jag använder mycket särskilt till jul. Till presenteroch blommor. Väldigt snyggt!

Både kastrullen och pappret hittade jag inne på Ellos HÄR och HÄR.

Ok nu tar vi tag i måndagen. Jag tror att det blir en bra vecka det här! Några veckor före advent. Belle är krasslig men det går nog över snart.

Kram och hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!

Julia

 

 

 1. Så fin inspiration ✨
  Snälla kan inte du tipsa om fina adventsljusstakar till levande ljus (fyra stycken)
  Googlar som en tok men hittar bara skultunas nattli

 2. Så fin inspiration ✨
  Snälla kan inte du tipsa om fina adventsljusstakar till levande ljus ( fyra stycken )
  Har googlat som en tok och hittar bara skultunas nattlight som faller mig i smaken. Har du några fina tips?

  Kram

 3. Hojt! Tror du handtaget blir varmt på kastrullen?
  Å Nicke på adventsljusstaken, köpte ju oxå dessa ljusstakar för nåt år sedan och känner likadant, de känns väldigt plastiga. Undra sa flundra vad det är för en ny stake du hittat? Har du gjort dig av med hjärtljusstaken?

  1. Haha guuud måste förgöra stakarna utan att ngn märker 😀 Jag tror hjärtat finns var faktiskt! Visar alldeles snart lovar. Hmm ja jag tror hela kastrullen blir varm faktiskt. KRAM

 4. Här skall tjuvstartas med besked i år vilket sällan görs annars men jag har räknat ut att riktiga advent bara är 3 veckor i år och det är på tok för lite tycker jag. Alldeles för kort tid att njuta av allt det vackra och goda på. I veckan skall trädgården pyntas och nästa helg satsar vi på insidan av huset och äter pepparkakor och dricker glögg. ❤ önskar er en fin vecka! /Jessika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..