Godmorgon raringar!

Så himla krasslig Belle här hemma just nu. Febrig och förkyld. Elle hade samma förra veckan. Sådär segdraget liksom. Hoppas hoppas Juno slipper men räknar nog med ett gäng krassliga dagar till här hos oss.

Och på tal om Juno.

Hon är ju så himla gullig alltså. Och snabb. Och nyfiken. Och stoppar gäääärna allt i munnen. Hela tiden. Kvittar faktiskt vad det är kan jag meddela.

Igår så bytte jag blöja på den lilla lilla gullisen, kilade snabbt in i badrummet för att stoppa kläder i tvättmaskinen vilket tar några sekunder ungefär. Och lämnade henne på luftning på vita (nytvättade givetvis) mattan. Haha så orutinerat. Chocken när jag kom tillbaka. Jag har knappt återhämtat mig!

Ok nog om det. Nu ska ni få se lite nytt i Junos garderob!

Finns det något mysigare än att få köpa små gulliga bebiskläder?

Jag blandar mycket men tycker att kedjorna har himla mycket fint. Så det blir en blandning från de allt som oftast.

I den här högen så är det uppifrån och ner en tröja i sidenmix från HM, två par gråa byxor från Zara, ärmlös vit body från HM, ljusrosa ribbstickade byxor Zara, rosa ärmlösa bodys HM och klänningen från Zara.

Nu ska ni få se hur söt den är på!

Nu blir det inte klänning så ofta direkt. Mysigare med body och byxor…

Juno har ärmlösa bodys nästan alltid. Så skönt att kunna klä på och klä av efter temperatur och det blir inte så bylsigt när hon har kofta på sig.

Men ja, sockersött är det ju.

Rosetten har Juno fått från Kappahl.

Avdelningarna är uppdelade efter pojk och flick i de flesta butiker men jag brukar ta en kik in på pojk också. Där kan man hitta gulliga zebratights som dessa.

Tossor HM.

Vi ses lite senare igen. Tänkte visa vår nya adventsstake för er som vill se den. Och så ska jag skriva ner receptet som vi provsmakade i helgen. Blev ju magiskt gott nämligen.

puss

Julia

  1. Åh så fina kläder! Ja det finns ju verkligen massor av fint till de allra minsta men sen händer ngt i affärerna tycker jag. Letar och letar efter fina, mjuka och lekvänliga kläder till lite äldre barn fr stl 122/128. Hamnar oftast till slut hos polarn och pyret . Var köper du helst kläder till dina lite äldre barn? Otroligt sockersöt liten Juno Ha en fin dag! / Jenny (också 4-barnsmamma )

  2. Men hur söt får man lov att vara. Och vilka kläder
    Klänningen är ljuvlig. Du har allt en förmåga att hitta det allra finaste ..Lilla Julia. Kraaaam Inger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..