Lite tankar inför det nya året. Och planer. Jag tycker om att att sätta upp mål som jag vet att jag klarar av att uppnå. Lagom utmanande.

Nu behövs det ju inte direkt ett nytt år för nya vanor, att sätta upp mål och förverkliga drömmar men det är ändå något alldeles speciellt tycker jag. Att ha ett alldeles nytt år framför mig. Nystartskänslan ni vet.

Här kommer mina löften till mig själv inför det nya året!

Njuta av dagen. Alltid. Alla dagar. Inte varje stund. Men många stunder. För precis varje dag finns det lyckliga stunder att stanna upp i och vara tacksam för. Trots att man kanske befinner sig i en mindre bra period eller rent av i en kris så finns det lyckliga stunder. Det är jag helt säker på.

Jogga!

Skriva matlistor. Vilket innebär en bättre planerad vardag och mindre matsvinn.

Fortsätta äta vegetariskt och dra ner lite på mejeri.

Rensa. Skulle vilja anordna en loppis till våren. Någon som är sugen på att komma?

Öka bloggens omsättning med 30 % . Kanske osannolikt med en liten virvelvind hemma men statistiken för året visar tydligt att det går bättre och bättre hela tiden.

Försöka låta sådant jag inte kan påverka eller rå över passera.

Fördela min energi och tid på det och de som är värdefulla för mig.

Köpa mig ett kamerastativ och en fjärris ( herregud hur svårt kan det vara liksom…)

Har ni några tankar funderingar eller löften inför det nya året?

Nu ska jag och Belle fixa morgondagens dessert.

puss

 

 

 1. Att njuta stunder! Så bra, och något jag behöver påminna mig trots att jag tänkt och gjort det mycket. Lyckades det när mamma var sjuk 2003 och sedan gick bort. Njuta av den blå himlen, det lilla!
  Dra ner på mejeri, har inte tänkt på det alls. Men ska göra det! Mandelmjölk i morgonkaffet funkar nog.
  Att inte ta åt mig andras känslor. Att inse att jag duger. Som jag är.

  Tack för en otroligt fin, ärlig och inspirerande blogg! Hoppas kunna hjälpa till att öka värdet nästa år!

  Stor kram Caroline

 2. Fina mål! Jag ska fortsätta att inspireras utav dig, ditt hem och dina värderingar även under 2018. Tack för att du delar med dig utav ditt liv!

 3. istället för nyårslöften (pga vet redan innan att det kommer gå åt pipsvängen ) så brukar vi på nyårsaftonkvällen tala om vad vi önskar oss utav det nya året. förra året så hoppades jag att det under 2017 skulle flytta in en bebis i min mage och nu ligger jag här i sängen med vårat första barn sparkandes i magen och på tisdag så går vi in i vecka 30 av graviditeten . jag hoppas att 2018 bjuder på en bra förlossning och ett friskt välmående barn och att vi hittar vårat drömhus! gott nytt år till dej och din fina familj, och tack för ännu ett år av din fantastiskt goa fina blogg!

 4. Kul att läsa om dina löften! Den med att lägga energi på det och de som är viktigast tar jag med som mitt viktigaste nyårslöfte ❤️
  Gott nytt år till dig och tack för all inspiration du delar med dig! Kram

 5. Vilka alldeles ljuvliga bilder!!! Å underbara saker som du har som mål! Kan stämma in på dom flesta!!!

  KRAM å jag kommer mer än gärna på loppis fast

 6. …precis så..även fast det finns mindre lyckliga stunder i livet så finns det alltid ALLTID ett val att välja tacksamhet..även dagar med tårar kan man hitta små mirakel att tacka för!Jag tror att LYCKA är ett beslut ..att oavsett svårighet vi möter..oavsett att tårarna rinner…dom är inte farliga..så finns det spår av lycka i varje liv..omvi letar efter det!!

  1. Exakt så känner jag. Även i de där hopplösa stunderna. Min man är superbra på att påminna mig om det. Lycka är ett beslut. Bra skrivet! KRAM

 7. Åh tack för inspo! Ska också försöka få in fler vegetariska rätter på menyn här hemma. Har du tips på några goda vegetariska rätter? Gott Nytt År! Tack för en fin och härlig blogg! Kram

   1. Tack Julia för att du delar med dig av ert liv och andra trevliga saker som shopping, trädgård och mat. Har du tips på bra och trevliga bloggar som just handlar om vegetarisk kost. Vi äter mkt kött här hemma och vill börja göra små förändringar.
    Kram till Dig ❤️

 8. Gott nytt år!!
  Röstar också för en loppis! Jag kommer :-)!! Jag ska själv ska göra en stor utrensning och sälja på loppis i januari 😀

  Mina önskningar inför 2018 är att jag ska stanna upp mer i stunderna och bara vara, dricka champagne på en tisdag, unna mig saker (tex bok, besök på museer etc) som jag mår bra av, inte skjuta upp saker jag vill göra. Jag hoppas också att jag under 2018 får bukt med min flygrädsla (ska söka rätt på en terapeut som jobbar med detta) och at jag kommer underfund med vad jag ska göra yrkesmässigt….har en yrkesexamen inom jordbruk och biologi men trivs inte på mitt nuvarande jobb och tittar mer och mer åt mitt andra intresse som är antika saker, böcker, byggnadsvård, historia etc… Kanske att jag ska kombinera mitt nuvarande yrke med att på fritiden ägna mer tid åt det övriga eller om jag hittar ett sätt att omskola mig…
  2018 ska också bli det året jag springer milen under 60 min! Har under hösten tränat löpning med en grupp vilket jag ska fortsätta med och det var verkligen varit peppande och gett många aha-kunskaper.
  I den stora världen hoppas jag att stad och land ska närma sig varandra mer, att stad ska inse att utan landsbygden stannar Sverige och att alla delar i det agrara kretsloppet behövs – allt hänger ihop, utan betande djur får vi ingen biologisk mångfald eller inget öppet landskap eller fina beteshagar och heller ingen gödsel till våra åkrar. Jag hoppas också innerligt att ett visst brunt parti åker ut ur riksdagen alt får kraftigt sänkta mandat vid valet i september och att varma värderingar får råda.

 9. Ska också äta mer vegetariskt. Men behöver bra och mättande recept då vi aldrig blir mätta så lång stund när vi äter vegetariskt. Du får gärna dela med dig av recept. Kommer gärna om du anordnar loppis! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..