Vår Nyårsafton!

(Inlägget innehåller en adlink)

Kör om inlägget då det var problem med att se bilderna. Nu ska allt vara i sin ordning!

Hej hjärtan och hej nya året!

Vilka fina hälsningar ni lämnat. Tack!

Igår firade vi in det nya året här hemma. Gästerna avbokade jag redan för länge sedan för att jag känt mig så trött och tur var väl det för här är vi krassliga så det räcker och blir över. Men med lite alvedon så orkade vi ändå njuta av kvällen, god mat, äppelmust till dryck, tomtebloss och dessert ( viktigast) .

Jag tog några bilder såklart. Eller faktiskt så blev det jättemånga. Går ju inte att låta bli när man har världens härligaste nyårsbukett och ljuvliga pasteller som ger en känsla av vad som komma ska. Våren! Vi tar en liten titt!

Jag började med att göra maränger och en nutellaglass.

Blir så fint med strössel på maränger för en festlig känsla. Funkar fint eftersom de gräddas på så låg temperatur.

Glassen lägger jag i en vintagekakform som är fin att servera direkt ur.

Så fint att mixa nytt med vintage tycker jag.

Här ser ni den ljuvliga buketten.

Älskar färgerna och känslan.

Blev mest pyjamasmys dagen lång.

I taket hängde jag en girlang med silverstjärnor.

Linneduk och servetter. Är det nyårsafton så är det.

Så fint med pastelliga ljus. På Indiska finns det jättefina ljus i smutsrosa HÄR.

Tomtebloss såklart!

Hmm tjaaa ingen glittrig nyårsstass direkt. Fick på mig en vippig kjol. Men hemmamys/pyjamstishan orkade jag inte göra något åt.

Idag har vi mumsat i oss pizza som sig bör, myst i soffan och mest bara slappat och haft en himla skön allra första dag på de nya året.

puss

Julia

 

LOADING..