Reafynd och ont hela dagen!

(Inlägget innehåller adlinks)

Hej sötisar!

Tittar in en snabbis. Har sådan helt hemsk huvudvärk idag. Från morgon till kväll. Har ytterst sällan ont någonstans särskilt i huvudet. Stackars stackars er med migrän. Man orkar ju nästan inte göra någonting alls när man har ont i huvudet…Har tagit Ipren men hjälps inte. Vågar inte ta något annat heller nu när jag ammar.

Vi var i alla fall tvungna att åka iväg en liten sväng in till Nynäs då Belle ska på kalas imorgon. Snopet när vi insåg att det är helgdag och lika med stängt. Fick bli Lindex istället som höll öppet för inköp av födelsedagspresent till hennes bästis.

Vi fyndade lite fint på rean också. Jag och Belle.

En kofta med volang till Belle.

Och en mysig klänning till mig. Fint med rosetten där bak. Härlig att mysa runt i hemma och såklart kan man ha den annars också. Ett par sneakers till och en outfit till våren är komplett ju.

Mysklänningen hittas HÄR, eller är det ens en likadan…Min kostade 150 pix nämligen. Ser himla lika ut i alla fall. Mina tofflor har jag tassat runt i hela jullovet och de kommer också från Lindex och finns HÄR. Belles kofta finns HÄR.

Ok nu ska jag försöka mota bort huvudvärken med massor av vatten och vila.

puss

Julia

  1. Såå fin klänning! Kul med reafynd
    Huvudvärk är jag tyvärr expert på, har ofta ofta spänningshuvudvärk och även migrän emellanåt även om just migränen har blivit bättre de senaste åren.. 1 ipren och 1 alvedon kan ibland funka om man som su sällan har huvudvärk. Jag däremot får äta starkare tabletter tyvärr…
    Ha fortsatt mysig helg!
    Kram Åsa i Jönköping

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..