Blev det ingen vinter alls?

(Inlägget innehåller adlinks)

För min del kan vi skippa vintern i år. Ingen knastrade snö på grusvägen. Morgonfrosten har jag inte sett så många gånger alls. Och ja, nej den där vintriga känslan har liksom aldrig infunnit sig här i Stockholmstrakten i alla fall. Lyllos er uppe i norr. En riktig vinter med solsken, lagom många minusgrader och ett stilla vinterlandskap är ju drömmen. Himla mysigt när det är nästintill snöoväder också om man får vara hemma och mysa förstås.

Så jag smygstartar med att kika runt lite på vårkläder, beställer fröpåsar och tänker att den är faktiskt ganska snart här. Våren.

Gud så pirrig härlig känsla alltså.

Ska visa vad jag hittade! Varje vår samma visa. SÅ mycket fint ute i butikerna. Ska ta och rensa min garderob snarast möjligt. Är lite extra sugen också i år. Förra året var jag ju nyförlöst 4-barns mamma. Wow tiden alltså, den verkligen susar fram.

Perfekta nyansen på läppstift hittas HÄR inne på & Other Stories.

Mörkblå finstickad tröja med söta detaljer finns HÄR inne på Lindex. Såg att den fanns i ljusrosa också. Söt!

Har varit sugen på en jeanskjol några somrar nu. Kanske dags att slå till? Ganni har den HÄR pärlan till kjol. Volangen är så fin.

Jag är en sneakers tjej. Nya jympadojjor är vååååååår! Så fin färg på sneakersen som jag hittade HÄR inne på & Other Stories.

Vit stickad tröja med fint hålmönster från Gina Tryckt finns HÄR. Stickade tröjor är alltid en bra ide.

TACK för alla hälsningar och goda råd. Vi kan stryka den här dagen från livet. Lite så känns det. Haft sådan obehaglig känsla i kroppen hela dagen. Fortsatt tvärvägran till att ammas och jag känner liksom inte riktigt igen min Juno.

Jag har pumpat nu på kvällen och känslan är något lättare men om det var vår sista amning som var så tror jag att det tar tid innan min kropp är i fas helt klart. Känns typ som en chock. I själ och bröst bokstavligen.

Okej nu ska jag försöka natta Juno. Vi får hitta nya rutiner och sätt antar jag.

PUSS och tack för att ni är finast och snällast. Alltid!

Julia

  1. Åh vad jag känner igen mig! Jag har två barn och har älskat att amma. Ammade båda i 14-15 månader o det har varit sååå svårt att sluta. När dom närmar sig året o därefter är det ju rena lyxamningen. Ingen press utan bara mys. Hade gärna ammat min yngsta längre men han tvärvägrade plötsligt o jag blev så ledsen över det 🙁 Svårt att förstå kanske men för mig var det tufft. Känner igen det där att det känns i själen. Men tack o lov går den känslan över snabbt. Ville egentligen bara skriva att jag förstår dig och vi är fler. Kram!

  2. Hej Julia och tack för BÄSTA feelgoodbloggen❤️
    Jag skulle gärna vilja läsa mer om vad du köper för fröer, när du sätter dom i jord och hur du gör/tänker kring allt med odling, plantering mm inför våren! Tack och stor kram från Småland!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..