(Inlägget innehåller en adlink)

Jag

Jag mår upp och ner. I grund och botten känner jag mig lycklig och tillfreds men vill så gärna få allt jobbigt med pappa undanstökat. En bra bit på väg är vi i alla fall efter förra veckans insatser. Sådana praktiska saker som ska göras och allt tar ju en sådan evinnerlig tid när man har med myndigheter att göra. Har jag märkt.

Mina älsklingar!

Alla är den här veckan mer eller mindre friska. Lite snuvigt kanske men ja. Inget värre än så. Skönt!

 

Veckans planer:

Avsluta det sista med bokföringen. Tidsoptimisten i mig trodde att det skulle bli klart förra veckan. Men den här vecka sker det garanterat. Luncha med Ida och ta en långprommis. Träffa pappa. Mysa på kyrkis med Juno. Ta med mig helgens hurtiga jag in i den nya veckan. Har rört på mig massor och det är ju bara så underbart skönt! Fira Junos 1-års dag! Kalaset har vi om några veckor så det blir ett litet firande på hennes dag bara vi i familjen. Men tårta måste jag ju baka såklart.

 

Vad jag drömmer om!

Fågelkvitter och jordiga fingrar.

 

På min önskelista!

De HÄR sneakersen från Adidas. Skulle känna mig vansinnigt hurtig och sportig. Eller ja, himla snygg i alla fall. Färgen är ljuvlig! Jag riktigt känner nysopade trottoarer under mina fötter och den där nästan smärtsamma vårsolen i ögonen.

Tipsigt!

I dessa semmeltider så tycker jag att ni ska prova på att göra alldeles egen mandelmassa. Löjligt enkelt. Mandeln behöver absolut inte skållas. Utan kör med skalet på. HÄR finns en variant och den blev sådär vansinnigt god. Jag använde den i mina semmelmuffins igår. Receptet på muffins hittas HÄR.

Helgens bästa!

När jag var och grattade pappa på födelsedagen och jag fick känna mig liten igen för en stund. Nästan på gränsen till fånigt när man är snart medelålders med fyra egna barn. Men pappa var så himla mycket mer sig själv än han varit sedan i oktober. Det ger mig hopp om framtiden.

Jag är tacksam över!

Att helgen varit så mysig och att jag fått samla ny energi. Jag känner mig så nöjd med helgen. Vi har umgåtts och hittat på saker tillsammans hela familjen. Jag tänker varje gång att det är så härligt att barnen fortfarande faktiskt vill det. Snart kanske det blir knepigare att få alla samlade över en fika, promenad osv. Jag njuter av det. Och är tacksam för min stora fina familj.

 

Ses sen!

puss

Julia

  1. Du har en inspirerande inställning till livet, så närvarande, ärligt och starkt. Jag tror aldrig du skrivit något om din mamma, lever hon? Kram från Emmy

  2. Njut så länge barnen är med, tiden när annat drar kommer så fort! Jag är som en vallhund som älskar att ha hela flocken (familjen) samlad! Nu när de stora barnen är tonåringar med kompisar, aktiviteter, flickvän och pojkvän måste jag vänja mig vid att det inte är så längre och det är inte lätt….tur att vi har en mycket yngre lillasyster till tonåringarna som gärna hänger med mamma och pappa än!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..