Jag

Efter ett ganska så känslomässigt tungt avslut på veckan så har jag liksom under helgen peppat mig själv till att ta kommandot över lyckan. Jag hoppas att jag inte är för otydlig mot er. Ibland kan man inte skriva allt rätt ut pga omständigheter men det är som alltid just nu papparelaterat och jag vet att livet lättar så fort det här är överstökat. Små steg i rätt riktning varje vecka.

I övrigt tror jag att min känsla är som hos alla andra i vårt vintriga avlånga land. Man är bra sugen på vår. Men de här längtandet tycker jag är himla mysigt faktiskt.

Mina älsklingar!

Alla är friska! Tji fick jag förra veckan. Belle blev ju så himla dålig i tisdags och var hemma resten av veckan. Nu hoppas jag att det är överstökat men visst, det är februari och barn tenderar till att kunna vara sjuka femtielva gånger om på raken…

Veckans planer:

Jag ska förbereda ett par samarbeten varav ett ska publiceras idag. Är så förväntansfull och glad särskilt för den som ni ska få ta del av lite senare. Utmaning delux! Betala fakturor och få iväg fakturor. Mysa på kyrkis med Juno och hoppas på att vi verkligen kommer iväg då vi fått förhinder tre veckor på raken nu. Baka inför Junos 1-års kalas på lördag. Ta fram frön och sätta fart med vårens odlingar. Måste be Carlos rota fram lite belysning och sådant som kan vara bra att ha för en lite mer proffsig touch på det hela. Fira alla hjärtans dag och fettisdagen. Blir en mumsig vecka det här minst sagt. Klippa mig.

Försöka pigga upp bloggen och er med mängder av inspiration under veckan.

 

Vad jag drömmer om!

En ny farstu med plats för oändliga mängder skor och ytterkläder. Kan bli verklighet till sommaren. I alla fall en ny farstu. Den lär inte bli gigantisk men ja. Bättre och rymligare än nu.

 

På min önskelista!

En vecka fylld med energi och ork.

Tipsigt!

Ibland kan jag ledsna totalt på sociala medier. Det blir liksom ett överflöd av en perfekt yta för mig. Obalans. En blogg som jag älskar och tycker om precis alltid är Lilla Fruns dagbok. Minns när jag hittade den för något år sedan. Sträckläste alltsammans. Den är hjärtlig och inspirerande. Jag riktigt känner doften av nybakt bröd från Emmelis charmiga kök ända hit. In och läs HÄR vettja. Hon är duktig på många olika saker men hennes bästa förmåga är att njuta av livet och hitta lyckan i var dag. Inspirerande!

Köptipsigt för alla hjärtans är att kolla in Lagerhaus. Där finns i vanlig ordning supersöta små presenter. Barnen får varsin liten present på onsdag

Helgens bästa!

När vi gick tvärsöver åkern och åkte skridskor på sjön. Så nära att man ser vårt hus till och med. Höjden av lyx ju.

 

Jag är tacksam över!

Att få vara lycklig med min vardag och aldrig ha någon dålig känsla över att det är måndag igen. För mig är alla dagar bra och vardagen är faktiskt viktigast. Med tanke på hur mycket vardag vi ändå lever i så att säga. Just den här veckan blir ju extrahärlig med kalas, alla hjärtans och fettisdag. Perfekt att ha mysiga vardagar att njuta av i februari.

 

 

Ses lite senare! Nu ska jag och Junohjärtat luncha och sedan tar vi en liten prommis. Energifylld vecka var det ja.

puss

Julia

  1. Önskar dig en fin måndag och kommande vecka.
    Din blogg är min favorit bland alla, just för du har världens finaste och snällaste ton i allt du skriver. Ditt hem utstrålar harmoni och lugn. Var nu inne och tittade på lilla fruns dagbok- och där råder samma känsla. Så tack för tipset.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..