Min lilla lilla kreativa hörna här hemma!

(Inlägget innehåller adlinks)

Ikväll ska ni få kika på vårt arbetsrum. Jag hamnar i och för sig lite här och där här hemma när jag jobbar. Fördelen med att jobba hemifrån. Man kan mysa ner sig i soffan om man så vill eller som jag ganska ofta gör när Juno sussar middag, ligger bredvid henne i sängen.

Men det är ändå härligt att ha en plats där allt arbetsrelaterat förvaras och det är min alldeles egna lilla kreativa plats här hemma. En liten mini ateljé nästan. Miniminimini. Men ändå. När barnen är stora kanske jag får mig ett eget rum till ateljé där jag kan skapa bäst jag vill.

Vi tar en titt!

Det var min lilla arbetsplats det.

Nu ska ni får lite härlig shoppinginspiration på temat. Jag hittade inga möbler mer än fina stolar och vad gäller möbler så är jag ju oerhört svag för gamla sådana. Rediga trämöbler. Som ofta till och med är billigare än på de större möbelvaruhusen. Som inte alls håller samma goda kvalité. Blocket och loppisar är mitt bästa tips gällande möbler. Och en gnutta tålamod.

Ett snyggblock från & Other Stories finns HÄR och lampan från Ellos HÄR.

Man vill ju gärna ha lite fina myskläder på sig när man är hemma och jobbar. Koftan från Gina Tryckt finns HÄR och ballerinaskorna från Flattered HÄR.

Vallmoprintet finns HÄR inne på Ellos. Ljuvligt fin.

Klassiska stringhyllor känns alltid rätt. Finns bland annat HÄR. En fågelsax känns ju helt klart som ett måste eller hur? Jag har en likadan som jag att av svärmor. Saxen finns HÄR på & Other Stories. Vita trasmattan från Himla finns HÄR.

Vackra träfärgade stolar från Ellos finns HÄR och en snygg laddare i vårfin rosa färg från & Other Stories finns HÄR. Likaså den tjusiga anteckningsboken som finns HÄR.

Nu ska jag göra Carlos sällskap i soffan.

Sköt om er!

puss

Julia

LOADING..