Jag brukar vara ganska duktig på att svara på era frågor. Tycker jag själv i alla fall. Finns inget mer irri än att aldrig få svar när man undrar över något. För mig är NI ju viktigast här på bloggen. Utan er finns det ingen mening så att säga. Och när jag tittar in här så får jag en varm fin känsla av att ni är här. Ni tittar troget in här dag efter dag. Lämnar fina små hälsningar och är precis sådär varma, kloka och härliga som jag föreställer mig att ni är. Tack för det!

Men i alla fall. Ibland kanske jag missat någon fråga ( speciellt på Instagram, här är jag duktigare ) så vi kör en liten frågestund vettja. Fråga på så svarar jag sedan i ett separat inlägg.

Nu ska jag förbereda ett inlägg till lite senare idag med kalasbilder. Såhär när jag är krasslig så uppskattar jag  v e r k l i g e n  min annars så goda hälsa. Imorse när jag vaknade så fick jag inte upp ena ögat alls. Och det är sådär halvöppet nu. Väldigt väldigt omysigt och ofräscht uuuäääh…

puss

Julia

 

 1. Jag skulle vilja veta hur du redigerar dina bilder? Du kanske har skrivit om det tidigare, men jag lyckades inte hitta något sånt inlägg när jag letade.
  Tack för en fin blogg, den är så mysig

 2. Har du eller din man några syskon? Barnen kusiner? Får inte upplevelsen att ni har mycket släkt som ni umgås med men så behöver det ju inte vara 🙂

 3. Vad roligt med frågestund! Då ska jag passa på att ställa några frågor.
  Jag undrar liksom Fia ovan över era språk men också kultur/bakgrund/ traditioner och hur ni gör? Hur hanterar ni detta med tanke på barnen? Har ni familj/släkt utanför Sverige ? Jag funderar själv på dessa frågor med tanke på barnen eftersom jag också har en blandad bakgrund med många språk och traditioner. Tycker att det är värdefullt att kunna språk och som barn får man dem på sitt sätt gratis – men hur gör man i praktiken?

  Sen hoppas jag på dina bästa konkreta vardagstips Storhandlar du, planerar alla veckans måltider på en gång? Blir så inspirerad av din energi!

  Tack för en fin blogg!

 4. Kanske en känslig fråga som du inte behöver svara på, men jag undrar lite om ditt förhållande till din mamma. Jag har följt dig i många år och förstått att ni inte har kontakt. Har hon träffat dina barn? Sedan är jag lite nyfiken på var du är uppvuxen? Har du några syskon? Har du någon ”bästis”? Bor Carlos föräldrar i Sverige?
  Tack för bästa bloggen!!
  Kramis på dig fina Julia

 5. Jag undrar vad du gör för att inte känna dig ensam när du jobbar hemifrån? Vi har flyttat en bit utanför Göteborg och har två, snart tre barn. Även om jag har min lilla loppa hemma och snart har ett till hjärta att ta hand om kan jag sakna att kontakten med vuxna människor och att få vara del av något.
  Sedan undrar jag över dina hudrutiner?! De strålar verkligen 🙂

 6. Jag har alltid älskat ditt gamla kök & hur det såg ut innan. Kikar ofta tillbaka här på din blogg & får inspiration ifrån just ditt gamla kök! Kan du aldrig sakna det, lite hur det såg ut innan? 🙂
  Kram

 7. Hej! Är också nyfiken på dina hudvårdsrutiner. Som en annan skriver ovan, du strålar.
  Är du uppvuxen utanför Stockholm? Var träffades du och Carlos?
  Tack för en mysig blogg! Älskar dina tips på växter, mat och kläder.
  Kramar från Johanna

 8. Hej tack för en fin blogg! Jag undrar om du läser några andra bloggar, vilka i så fall? Vilka är dina inredningsfavoriter på Instagram?

 9. Hei Julia! Jeg har lenge lurt på hvor mange som leser bloggen din, hvor mange unike brukere har du daglig? Du vet jeg digger deg, familien, bloggen, livsstilen, huset, hagen, ja alt ❤️

 10. Hej hej
  Usch och fy för ögoninflammation! Hoppas det vänder snarast
  Jag har nog ingen direkt fråga utan säger nog som vanligt att du verkar vara en så varm och genuint snäll människa och därför älskar jag att läsa din blogg och instagram!
  Kram åsa i Jönköping

 11. Du har en jättefin blogg och ett underbart hus och trädgård. Här kommer några små frågor Håller Elle och Noel på med någon fritidsaktivitet? Jag skulle gärna läsa och se lite inspiration från barnrum för lite större barn, jag har barn i samma ålder som dina två äldsta. Sen undrar jag om du kan skriva lite trädgårdstips för en som precis har köpt hus och har med det fått en alldeles egen trädgård.

 12. Hej Julia!
  Tack för en fantastisk blogg och för allt du delar med dig av, litet som stort Jag undrar om du kommer fortsätta med din webbshop? Jag hoppas det! ☺️ Kram

  1. Och jag med!!
   Jag upptäckte tyvärr din förra webshop precis innan du stängde den..
   Jag bara älskar din stil och sakerna som du väljer att ta in och sälja. Jag hoppas sååå att du vill fortsätta!

 13. Hej! Jag tänker på det här med vegetarisk kost. Vi äter endast vegetariskt hemma med undantag för fisk, har alltid gjort. Men, på skola och förskola har vi inte riktigt vågat ta steget och låter där barnen äta kött. Minsta är 1 år och äter endast vegetarisk kost då han fortfarande är hemma om dagarna. Funderar på att barnen framöver ska få gå över till vegetariskt även på skola men velar fram och tillbaka. Nyfiken på hur ni gör?

 14. Hej!
  Här kommer lite frågor.

  Vilka favorit blommor eller växter har du i din trädgård?

  Har du någon hobby som du ägnar dig åt eller skulle vilja ägna mer tid till?

  Drömresa med familjen?

 15. Hej Julia!
  Det här kanske inte är en fråga utan snarare en önskan om ett specifikt blogginlägg. Jag skulle såå gärna vilja veta mer om hur du planerar för trädgården nu framåt våren. När börjar du så och vad/hur? Vad odlar du och sår du även blomfröer eller köper du färdiga plantor? Hur övervintrar du dina pelargoner? Vad har du för tips kring rosor och har du någon/några favoritsorter? Vore så mysigt med ett helt inlägg tillägnat detta! Kram till dig fina

 16. Hej!

  Vill börja med och säga att jag älskar din blogg så mycket!

  Här kommer några frågor:
  Finns det några ”före bilder” som du skulle kunna visa, alltså på hur huset såg ut när ni köpte det? Hade varit såå roligt att se!
  Kan du någon gång visa upp hur planlösningen i huset är? Hade också varit intressant. 🙂
  Visst har du utbildning som lärare eller förskollärare? Har du någon gång känt en längtan efter att börja jobba med det igen?
  Trivs du bra att bo i Ösmo? Finns det några nackdelar?
  Brukar dina äldsta barn läsa din blogg och vad tycker dom om att du bloggar samt publicera bilder på dom? Godkänner dem alla bilder du lägger upp på dem innan?

  Kram

 17. Hej Julia!

  Jag läser din blogg för att den är så ”behaglig”. Du har ett fint sätt att skriva, du behöver inte så många ord för att förmedla en känsla. Tillsammans med dina fina bilder blir det en helhet som tilltalar mig. Jag har inget inredningsintresse och köper definitivt inte grejer i de prisklasser du visar på bloggen ibland. Men det gör inget! Jag läser din blogg för att du känns äkta och verkar vara en fin människa. Faktiskt skulle jag vilja ha dig som vän Kan du skriva om relationer? Hur du tänker? Hur vårdar du de relationer som betyder mest för dig? Vilka personer står dig närmast? Vilka har du släppt taget om? Hur stort och frekvent umgänge har du med vänner och släkt?
  Vad har du för drömmar? Vad önskar du ska ha hänt om ett år, tre år, fem år, tio år?
  En annan fråga som jag hoppas inte är för känslig: När jag ser bilder på Juno så tänker jag att hon har ett fantastiskt hår. Det är långt och har en så vacker färg. Kombinationen med de stora ögonen är bedårande. Jag kan tänka mig att många reagerar över och kommenterar Junos hår. Hur reagerar Belle över det? Hon har inget hår men är så klart jättefin och det skriver du ofta om. Du har varit till frisören och är jättenöjd med all rätt. Är det något Belle reflekterar över? Hur medveten är Belle om att hon är annorlunda utseendemässigt och hur boostar ni föräldrar henne för att inte hennes alopecia ska vara något hon ”lider” utav? Svårt att formulera men jag hoppas att du förstår min fråga.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv!

 18. Hej Julia!
  Håller med om många ovan, så fin blogg som visar att livet med familjen är viktigast och du förmedlar sån njutning och lycka över ” små” vardagsting. Härligt! Jag håller just på att baka en tårta till min dotter som fyller 2 på torsdag och fick inspiration från Junos 1 års tårta. Wow vilken dröm! Just ni i ugnen ljusblåa maränger till dekorationen.
  Nu till min fråga: Vad fotar du med, hur laddar du upp bilderna ( wi-fi på kamera?)
  och hur redigerar du? ( i vilket program). Lite tänk kring hur du lägger upp dina jobbdagar, hur du prioriterar dina jobb/ blogginlägg/ tidsinställer du eller bloggar i nutid? Har du ett AB? och hur länge har du kunnat leva på din blogg?
  Din blogg är mitt lyxiga magasin!

 19. Hej julia! din blogg är min absoluta favorit och jag blir alltid inspirerad av dina inlägg. Kul med frågestund! Jag undrar över hur hur din kropp återhämtat sig efter dina graviditeter, har återhämtningen varit densamma eller olika de olika graviditeterna? Har precis fött mitt andra barn och upplever återhämtningen av både kroppen, underlivet, huden och hur jag påverkats psykiskt av hormonomställningen annorlunda mot förra gången. Hur var det för dig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..