Min sommarstil!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Godmorgon hjärtan!

Hoppas ni har sovit gott?

Juno har varit lite ledsen och jag antar att det är vaccinationen. Ömt där sprutorna gavs. Älskling!

Okej det är verkligen vintrigt hos oss. Men i sinnet är det vårigt och i tankarna finns även lite sommar. Och mest tänker jag just nu på sommarlov och sommarkläder. Tänk att få byta ut vinterkängorna och lägga undan dunjackan mot härliga sommarkläder.

Jag tänker mig krispig vit skjorta, blåvita ränder, stråväska, en sidensjal, hålbroderade vita lätta blusar, jeanskjol, en lång skjortklänning, tygskor…

Aaaah ni förstår precis exakt eller hur? Det är ju inte direkt svårt att drömma sig bort till den där ljuvliga sommarstilen med de viktigaste tillbehören. Som skålen med jordgubbar, solkysst hud, sommarlovslediga barn, solvarma klippor, glassen som smälter lite för fort nere i hamnen och dagar som aldrig tar slut nästan…

Här kommer lite inspiration inför sommaren. Vad jag gärna klär mig i. Min drömsommarstil helt enkelt!

Den härliga ljusblåa baddräkten från Ganni finns HÄR. Klassisk randig skjorta från Lindex finns HÄR och jeanskjolen med rå kant från Gina Tricot finns HÄR.

Favoritskorna från Superga finns HÄR, rosa nagellacket från Essie HÄR och den fina hårsnodden finns på Lindex HÄR.

BH:n ser så himla fin ut, måste provas! Finns på Gina Tricot HÄR. HÄR på samma ställe finns även solisarna. Älskar modellen. Såg att de fanns i rosa också. Kanske vore något…

Skjortklänningen känns som en av sommarens absolut bästa garderobsinvesteringar som kan både kläs upp och ner. Klassiskt plagg! Jag önskar mig den HÄR vita från By Malina.

Från Ganni kommer den ljuva volangtoppen som hittas HÄR.

Häromdagen fyllde jag i Belles sommarledighetslapp på föris och det är på riktigt inte särskilt lång tid kvar till sommarlovet. Men först en ljuvlig vår att njuta av. Gud var pirrig jag blir av tanken på vad vi har framför oss…

Nu ska vi ta tag i fredagen här. Jag och Juno.

Vi ses kanske lite senare igen.

Julia

 1. Ååh allt är så ljuvligt ljuvligt!!
  Skjortan ifrån Lindex har jag & jag älskar den! Stormlängtar efter våren nu!!
  Kraam

 2. Åh så himla mycket fint såg på din instastory idag (fredag), ett jätte snyggt inslagningspapper! Var kommer det ifrån?

  1. Men åh solklart ljusblå 😀 Står till och med Pearl Blue i beskrivningen. Kollade nu en gång extra så att jag inte har något synfel som jag inte visste om:D KRAM

 3. Så härligt!
  Måste tacka också för tipset om ögonbrynsvax, har tidigare trott att det inte alls var något för mig men när jag såg de fina bilderna på dig blev jag genast inspirerad och susade till Kicks! De hade inte Lumene, men köpte en liknande produkt från Loreal och blev så nöjd. Hela ansiktet fick mer karaktär samtidigt som det ser helt naturligt ut! Så tack för att jag får känna mig lite snyggare idag kram Anna

  1. Åh vad roligt! Det är nog alldeles likvärdiga produkter de där ögonbrynsvaxen. Tycker också att den gör himla stor ( lagom stor ) skillnad och man känner sig piffig snabbt och enkelt. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..