Godmorgon hjärtan!

Här sitter jag sådär härligt mätt på en mysig födelsedagfrukost med varma spröda croissanter och allt sådant som Carlos tycker om. Mums alltså!

Annars är jag ju lite mer redig i mina frukostvanor med ägg och en bra granola till några skvättar fil.

Men födelsedagar måste firas. Grandiost!

Vi kan väl ta lite bilder från det sen? Och presenter och så.

Så kikar på lite på tapetproverna istället som kom häromdagen.

Själva grundtanken var tapet i hela hallen. Men vi hittade den vackra orginalpärlsponten under alla lager av gips och spån. Och den ska såklart få vara orörd.

HÄR kan ni se tapeten som jag tänkte ha. Men planerna är ändrade. Den tapeten var en flyktig förälskelse som bleknade snabbt. Jättefin på alla vis. Men inte hemma hos oss. Jag har dessutom en tendens att bli lite mätt på sådant som jag ser mycket och ofta av. Sådant som blir väldigt poppis helt enkelt.

Okej, här kommer proverna så får ni se.

Vi har nog förmodligen bestämt oss. Återkommer med resultatet! Vi ska bara vela lite till och sedan klicka iväg en beställning.

Ha nu en himla mysig lördag så ses vi snart igen.

puss

Julia

  1. Å, Gosh som jag känner igen mig i din beskrivning. Känslan av att snabbt bli förälskad för att sedan känna att det man verkligen vill ha ska vara unikt och som man inte ser lite varstans. Håller nu tummarna för att ni inte bestämmer för vår halltapet som jag är less på. Jag är ju sugen på att byta den och ser ju gärna hur det blir med en annan än den, haha! Jag vill ju ha ny inspiration!:) kraaaaaam

  2. Åh , den översta med blommor med gult i, var är den ifrån? ser ljuvlig ut iaf 🙂 Jag håller med dig, man tröttnar fort när man ser samma lika överallt. Blir spännande vilken ni väljer! Tack för all inspiration du ger! Kram

  3. Hej! Vad heter tapeten med gröna blad och klasar med bär på bild nummer två? Jag letade efter den på Engelska tapetmagasinets hemsida men hittade den inte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..