(Inlägget innehåller en adlink)

Jag

Jag känner mig frisk i kroppen. Men trött. S Å himla trött. Är det en begynnande vårtrötthet? Eller är det helt enkelt en vanlig trötthet som man kanske skulle råka hamna i som 4-barns mamma med en himla massa att stå i hela dagarna….mmm kanske.

Jag ska försöka komma i säng tidigare och I N T E slöscrolla i mobilen för länge. Bara sådant som är härligt lite kort och effektivt. Sömnen är ju väldigt mycket viktigare faktiskt.

 

Mina älsklingar!

Alla friska och pigga. Så himla skönt och värdefullt!

 

Veckans planer:

En del möten att beta av. Skolrelaterat och papparelaterat.

Fota ett jättehärligt samarbete som ni ska få ta del av här på bloggen framöver. Inredningsrelaterat kan jag avslöja.

Lämna in några utkast gällande pågående samarbete.

Leka på kyrkis.

Ikea och Zetas vore ju riktig fredagsmysigt. Vi får se om det hinns med. Jag vill köpa något grönt till vardagsrummet och Elle behöver nya rullgardiner till sitt rum.

 

Vad jag drömmer om!

Våren och ljuset! Det här mörkret är inte så upplyftande alls faktiskt. Slaskigt och dimmigt ute…

Bonusdröm är att jag ska unna mig lite mer tid med mina akvarellfärger. Det var så himla mysigt förra veckan att sitta en stund och skapa. Nu är jag ju inget proffs men saksamma. Jag älskar att måla och då är det ju absolut något jag borde lägga lite mer tid på. Vem vet, med lite träning kanske konstnärsdrömmarna slår in en vacker dag…

 

På min önskelista!

Den HÄR klänningen från By Malina. Vill ha. Kan inte tänka mig något fräschare en junidag faktiskt. Jag skulle inte ett smack emot att ha den i alla tre färgerna heller för den delen…

 

Tipsigt!

På bokrean just nu finns en alldeles l j u v l i g bok om älskade Astrid. Köp! Texterna, bilderna och ja alltsammans är bara helt ljuvligt. Jag har bläddrat i den men ska läsa högt för barnen.

 

Helgens bästa!

Carlos födelsedag! Det är alltid härligt att fira!

Jag är tacksam över!

Min trygga tillvaro och att jag har möjligheten att arbeta med det jag älskar. Det är jag tacksam för precis varje dag.

Hoppas ni får en riktigt fin start på veckan nu så ses vi sen!

Kram Julia

 1. Alltså biet!!!!! Så fint!!! Inget proffs?! Dina alster skulle säljas slut omgående-övertygad! Personliga och målade med din kärlek, vad kan bli finare. Din handstil är verkligen ljuvlig måste jag tillägga.
  Ha en fin vecka.
  Jag tror vi kommer få se solen ☺️

 2. Så himla härlig och inspirerande du är Julia, TACK! Du har verkligen talang med målningen. Det får du inte släppa. Jag undrar om klänningen du hade i helgen, från HM. Finns den i sortimentet nu? Eller när köpte du den? Så himla fin! Hittar den inte på hemsidan. Kram fina!

 3. Hej!
  Jag har hittat tillbaka till träningen igen som tvåbarnsmamma. Har tidigare blivit så inspirerad av dina träningsinlägg men har lite svårt att hitta dessa nu. Ligger de under Livet på landet? Önskemål hade varit en egen kategori med ex Träning☺️

  Tack för en jordnära och superfin blogg. Du inspirerar mig så!

  Kram Karin

 4. Så vackert målat! Du är verkligen jätteduktig!
  Jag tycker du ska prova att sälja några akvareller i din webshop och gårdsbutik. Jag tror absolut det kan funka. 🙂

 5. Hej!
  Fick ett nyhetsmakeri från HM idag och tänkte direkt på dig, så mycket du och dina flickor…
  Åh för att du inte ska missa det, så måste jag ju tipsa dig !
  http://www2.hm.com/sv_se/kids/shop-by-feature/18t-you-and-me.html?bid=3ab972d07d2e2c21ce9988e8436c423e&utm_source=weekly_mix&utm_medium=newsletter&utm_campaign=18t&utm_content=campaign&bn=campaigntop_18t_swimwearmini-mekids-baby&eid=fd831557957abe6626679e4032b0a818&utm_term=20180312_gbl_s7w11_mon_fn_wm_kids_sv_se-u-3ab972d07d2e2c21ce9988e8436c423e-20180312&did=979395163&rid=110386336%20

  Som ett litet tack för allt fint du inspirerar till och tipsar om!

  Fin Fortsättning på veckan!

 6. Hej Julia. Här finns en till som drömmer om våren, men snart snart är den här. Vi får kämpa och orka lite till.
  Jag funderade på en sån sak att du joggade ju tidigare väldigt regelbundet att om du därför är så trött då du nu har minskat på det. Kroppen mår ju så bra av all sorts träning. Ladda upp med vitaminer och snart kanske den där härliga solen och ljuset är här så då piggnar man oftast till.
  Men låt dig också få känna dig trött, hör nog till i en familj med 4 barn (har själv 4 flickor).

  1. Tror faktiskt att de är en bidragande orsak. Jag kan typ inte förmå mig till att komma igång mer än med promenader just nu men SKA verkligen jogga regelbundet inom kort igen. KRAM

 7. Så otroligt vackert målat, blir så imponerad och sugen på att själv ta fram mina gamla färger! Och Astridboken här ovan var ju ljuvlig..
  En liten fråga Julia, då jag är gravid med första barnet och det nu börjar dra ihop sig så har jag förstått att det är dags att börja förbereda sig så smått. Jag minns hur jag som 19-åring satt och läste dina mysiga bebislistor som du gjorde för dina andra barn. Nu hittar jag inte dem, hittar du och kan länka till mig? Annars, har du lust att knåpa ihop ett litet inlägg om bra inköp, vad som kan vara bra att ha hemma första tiden både för bebis och sig själv? Ska man tänka två bodys, tio par sockar och lika mycket frottéhanddukar? Eller tvärt om? Hihi.. Noll koll på vad som kan va bra att ha 🙂 Vad ska man packa BB-väskan med? Är skötväska ett måste eller går det bra att tänka annat? Kram på dig!

  1. Men tack snälla 🙂

   ÅH vilken lycka! Blir alldeles pirrig åt dig hehe…

   http://juliak.nu/?s=bb+väskan

   Jag skulle inte köpa en sköterska utan ta någon du gillar som du redan har alternativt köp dig en snygg väska som går att hänga på vagnen. Man måste inte ha mängder av fack eller så tycker jag. Hellre en väska som du kan ha efter bebistiden också.

   Du kan alltid klicka hem sådant som du saknar så du behöver mao inte gå loss tokmycket med kläder. KRAM och stort lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..