En riktig rysare…

Välkomna in i tvättstugan (visar små bilder så att chocken blir lindrig för er). Idag får ni se den plats som givit mig huvudvärk i över tre år, friggeboden där jag skött familjens tvätt. Där bor allt bråte som väntar på att förmedlas vidare, vår tvätt och möss. På vintrarna beväpnar man sig med varmluftspistol för att värma upp de frusna ledningarna, har man tur kan det gå att tvätta en maskin tvätt på tre dagar…omöjligt med barn.
Detta är den värsta tvättstugan jag sett i hela mitt liv, ord kan inte beskriva hur hemskt det har varit att inte ha ordentligt med vatten eller torkmöjligheter. Aprikosfärgade plastväggar, blått tak osv…

Hösten har varit en riktig rysare för mig, ska vi lyckas få vatten indraget till gästhuset där nya tvättstugan ligger eller ej…NU ÄR VATTNET INKOPPLAT! (Tack lilla maken för att du slitit så enormt) Den där hemska friggeboden är inte min tvättstuga längre, den ska bort, den ska eldas upp, jag ska tända på den själv!
Nåja, den ska forslas bort iallafall *fniss* men ni kan förstå min glädje.

Jag lovar er att de bilder ni framöver får se från tvättstugan blir vita, vackra och inspirerande!Kram/Julia
 1. Jag är härdad, vi har en grön källare där färgen flagnar för fullt på golvet. Det ska bli min nya tvättstuga! 🙂

  GRATTIS till tvättstugan, vet ju vilket trauma du har genomlidit med allt vattenstrul. Ha det bra, tvätta lugnt och ha en bra dag!

  *kram*

 2. oj men jag är också härdad vi hade en hel del att göra när vi köpte vårat hus också, men phu visst det känns när det är så mkt, men man kan j iallafall få det som man någolunda vill då. kram petra

 3. hei. vet ikke om du har sett at jeg spurte på forrige innlegg om hvor du har kjøpt/ fått laget det smykket med barnas navn på. skulle så gjerne gitt et slikt til venninnen min sin 30 års dag. om du vil svare på det kan du svare her inne, eller på mailen min karoline.leversen@hotmail.com
  på forhånd tusen takk!!

 4. Hej Eran tvättstuga är riktigt tjusig i jämförelse med hur våran ser ut!! Tack så hemskt mycket för bänk beskrivningen, Har inte hunnit med att skriva och tacka fören nu. kram Jennie

 5. HAHAHAHAH, du är rolig du *fnissar* Jag kan presis förstå din känsla! Du ska bara se min tvättstuga *HUUUUUUUUUUUUU* Spännande att få se er nya tvättstuga helt färdig, kan bara gissa mig till hur underbar den kommer vara och kännas! Ha en bra måndag! KRAM

 6. Tyckte att min tvättstuga var värst i världen men okej, jag har i alla fall haft stadig tillgång till vatten! På nåt sätt klarar man allt fast man inte fattar hur! Det måste ha varit riktigt hemskt – och med små barn som genererar mängder av tvätt… Stort GRATTIS till att nya tvättstugan är klar!!!

 7. Vad kul att den nya tvättstugan är klar! Min tvättstuga ska fixas den också. Just nu har vi en TOA därinne så man får sitta där bland all tvätt, inte så trevligt… Men snart ska den UT därifrån och in i badrummet där den hör hemma. Lycka till med eldningen ;-). Kram, Anette

 8. Ska bli spännande att se!
  Förstår ditt dilemma, är lite grann där själv….
  Håller på att göra tvättstuga på ovanvåningen. Har tvättmaskin i källaren bland möss och spindlar som är stora som möss och torktumlaren funkar inte….brrr. Så oj, vad jag känner med dig!
  Förresten påfl kommer jag inte in på din sida, kan jag få göra det om man frågar snällt?!
  Kram Bodil.
  ps. Vi hade vår första frost i går nattDs.

 9. Grattis till din nya tvättstuga! Jag vet hur det känns att ha sina tvättstuga i ett uthus, jag har samma problem med vattnet.. det är inte alls roligt när man ska tvätta på vintern och det är fruset 🙁 men nu får jag också en ny tvättstuga när vi är frädiga med utbygget av huset :). Ha en härlig onsdag! Kram Hanna

 10. Jamen… Tidigare inlägg om tvättstugan har du världens snyggaste porslinsho, vitt kakel o allt… Är inte det samma tvättstuga eller är de här bara hemska förebilder? 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..