Söt som socker…

Idag visar jag er mitt senaste lilla virkprojekt nämligen en liten börs. Sockersött är nog den rätta beskrivningen på resultatet hihi!

Tack snälla ni för alla kommentarer på mina inlägg, läser dem flera gånger om. Jag är fortfarande hängig och känner att energin inte riktigt räcker till att besöka er alla och svara, men som sagt, era kommentarer värmer och gör mig enormt glad!


Kram/Julia
  1. sofia skriver:

    Du e ju en fena på att virka!! Helt underbar börs! Kram på dej

  2. Lisa skriver:

    Den är ju helt ljuvlig och med det lilla rosa sidenbandet…

  3. Zun skriver:

    Åh, vad jag vill lära mig att sticka och virka!!! Har egentligen värsta möjligheten just nu, men har inte tagit tag i saken än. Du inspirerar mig dock en hel del, så snart kanske det blir av även för mig!!

  4. Men du har ett alldeles enastående öga för färg & form – ljuvligt att kika runt på din blogg lite då & då!!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..