Tripp trapp trull…emaljskålar och bak!

Idag har jag lekt Leila (ni vet söta duktiga Leila som bakar och lagar mat i tv4).
Mycket gott blev det och chokladbollarna blev riktigt poppis hos provsmakaren Noell. Inhandlade ett litet set med fina emaljskålar och ett gäng muggar på Nacka byggnadsvård som kom till användning idag. Siffror är snyggt!

Imorgon är alltså den stora dagen, blir nästan lite tårögd när jag tänker tillbaka på hur det var. Borde man inte fira mammorna också egentligen…? Nåväl, jag önskar mitt lilla hjärta en underbar födelsedag med mycket gott och mysiga presenter!Kram/Julia

 1. Fina bilder på nybakat. Jag riktigt känner doften. Ursöta skålar dom skulle jag inte heller tacka nej till.

 2. Å, underbart! Superfina skålar och underbart gott ser det ut! Får man ta sig en fika? 😉 Ha en bra måndag! KRAMIS

 3. Jill skriver:

  kikar in..
  vilka härliga skålar!
  och baket ser minsann inte sämre ut!*ler*
  Hoppas den lille får en underbar dag!

  kram jill

 4. Mia skriver:

  Underbara skålar.. kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..