Så blev det med sängen!

I doppresent fick Elle sängen med stor S . Vill passa på att tacka för all er hjälp när jag gjorde min efterlysning. Till slut fick det ändå bli den nya varianten med plexi (plexin är borttagen nu). Sängen är ljuvlig! Den står i allrummet för tillfället i väntan på att få flytta in i sovrummet där vi alla sover. Väldigt bekvämt att ha barnen så nära som möjligt om man är som jag om nätterna, dödens trött och helst tar så få steg som möjligt 😀 .Kram/Julia
(Har svarat i förra inlägget angående tovade skålen, fråga gärna igen om det är något jag missat)
  1. jag älskar säng! I Tyskland se jag inte något sådan.

  2. Carro skriver:

    Hej

    Jag skulle så gärna vilja ha den här underbara sängen, vart kan jag få tag i den???

  3. Hej!

    Hittade till din sida av en slump och bara fastnade, så fint du har det!! Och jag är såklart jättenyfiken på sängen somalla skrev om 🙂 men jag har inte lyckats klura ut var den kommer ifrån?? En sån vill jag ha! I min mage spirar ett litet litet liv och stora drömmar följer med det. Lycka till i forstättningen! / Poppy72

  4. Herre gud vilken underbar säng, lyckost säger jag bara!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..