En vit jul?

En vit jul önskar jag mig! Inomhus blir den vit och röd. Förra veckan var Aftonbladet hemma hos oss och gjorde ett inredningsreportage. Chefredaktörens sista ord hade varit: Det får inte bli för vitt!
Hoppsan, vårt hem är ju väldigt vitt…Jag plockade fram allt rött i pyntväg jag äger, stylisten hade med sig en kasse och jag får nog lov att erkänna att det blev en väldigt mysig julstämning med de röda detaljerna i vårt vita hem.
Vilka färger pyntar ni med i år?
Porslin och pynt från Åsa och Årstiderna

Band i mängder, så användbart!

Kram/Julia

Tusen tack för alla kommentarer, sängen kommer från Syster lycklig.

 1. Åh vad kul med ett repotage från er. Det ser jag fram emot att få se. Tack för tipset om sängen! Mvh Katarina

 2. Vad roligt!! Ser fram emot att få se reportaget!! Jag håller med.. lite rött måste det vara. Har precis skrivit om det på min blogg idag.

  Ni har ju det så vackert hemma.
  Kram

 3. Såå fint ochh nästan för spännande med reportaget. Här pyntas det oxå i vitt och rött.. juligt och mysigt..

  Ha det gott..

  Kramar från Pernilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..