Vår i köket

Skåp, diskho, kran och bänkskiva från Ikea.
Kakform och spillkumm (ar?) loppisfynd.
Hemsnickrad knoppbräda.

Platsbyggt skafferi och sittbänk, målad med Fluggers råvita halvmatta färg, socklar Nacka byggnadsvård.
Skynke under bänkskivan, diskställ i klassisk modell från Ikea.

Hej på er!Solen sken, jag rusade ner i köket för att fota men tji fick jag. Lika snabbt blev det molnigt så ni får hålla till godo med slarviga mörka bilder.
Jag har skrivit lite info under bilderna.
Igår inhandlade jag en stor burk färg, så nu ska köket en gång för alla bli färdigt. Under vintern har pärlsponten spruckit upp och behöver några tag med penseln, likaså väggarna som endast är grundade.
Blommiga textilier gör mig glad, och då känns det där snötäcket utanför inte lika illa. En fönsterputsare skulle vara hjärtligt välkommen hit för övrigt, man ser knappt ut :D!


Önskar er en riktigt mysig helg!


Kram/Julia

 1. Hej! Vilket underbart hem ni har! Jag har några frågor till dig om det är okej 🙂

  Vi ska nämligen bygga ett nytt hus och tänkte inreda i lantlig stil. Jag vill VÄLDIGT gärna ha en vit diskho i porslin i köket, men alla säger att det är såå opraktiskt och dumt att ha det eftersom de så lätt går sönder och får fula missfärgningar. Stämmer det? Ska jag helt ge upp min dröm eller finns det några bra argument jag kan komma med till de här skeptikerna?

  Kramar från Anna-Lena i Finland

 2. Hej Julia, Du har ett fantastiskt fint och inspirerande hem! Du skriver att din bänksskiva är från Ikea; är det deras akrylskiva eller någon laminat. Skulle bli jätteglad om du kunde svara på min fråga! Hälsningar Karolin

 3. Malin skriver:

  Nydelig kjøkken du har!
  helt min smak!
  Linker:)

  Klemmer Malin

 4. så härliga bilder!!!
  ja våren står på lur runt hörnet… 🙂 här på västkusten är de barmark o vårlökara börjar titta upp o blomma….

  ha en underbar dag!!
  kram linnea

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..