En ängel


Hej på er!

Jag och barnen går på en utflykt till brevlådan varje dag, vi brukar även vinka till tåget. Så spännande är livet på landet :)!
Idag låg där ett paket, till mig. I brevet stod några värmande rader och i paketet låg detta hjärta. Hjärtat ska få hänga på toalettdörren. Jag blev så rörd att jag hade lust att gråta en skvätt faktiskt, synd att barnen var med 😀
Just nu är livet mer än hektiskt och det här kom verkligen på rätt dag, i rätt stund. Tack S, det betydde mycket för mig, du är en ängel!

Kram/Julia
 1. Så gulligt!!

  Hoppas du får en fin start på veckan. Kram
  Jannice

 2. Vilken jättemysig blogg du har! För att inte tala om ert hem:) Det är så otroligt underbart och inspirerande! Hjärtat du fått värmde säkert ditt eget hjärta:)

 3. emelie skriver:

  hihi, precis när du tittade in så möttes du av en såndär svängning.(och kanske lite att jag har många modeintresserde läsare.) Nu har jag precis varit på Ikea i Prag och även nätshoppat lite till så nu snart svänger bloggen åt barnrummet.:-)Som ”lyxhustru” har jag massa tid att sitta och tråna efter allt jag vill köpa(ler)
  Massa Kramar

 4. Hej! Att få ett hjärta i present är bland det finaste man kan få. Jag förstår att du blev glad. Kram Åsa

 5. Vad fin! Visst är det härligt när uppmuntran kommer precis när man som bäst behöver! Ha en skön helg! Kram Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..